Διδυμότειχο: Προφυλακίστηκε για ανθρωποκτονία με δόλο, ο 28χρονος που σκότωσε τον ηλικιωμένο στο χωριό Ελαφοχώρι

Διδυμότειχο: Προφυλακίστηκε για ανθρωποκτονία με δόλο, ο 28χρονος που σκότωσε τον ηλικιωμένο στο χωριό Ελαφοχώρι

Προφυλακίστηκε με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα Ορεστιάδας ο 28χρόνος κάτοικος του Δάφνη Διδυμοτείχου, ο οποίος φέρεται να σκότωσε την περασμένη Τετάρτη 16 Ιουνίου σε καφενείο του γειτονικού χωριού Ελαφοχώρι έναν 76χρονο συνταξιούχο από το χωριό Ευγενικό.

Ο 28χρονος απολογήθηκε στην Ορεστιάδα και κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, οπότε θα οδηγηθεί στις φυλακές Κομοτηνής μέχρι να γίνει η δίκη του. Να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν από έντονη λογο0μαχία που είχε ο δράστης, με έναν 69χρονο θαμώνα του συγκεκριμένου καφενείου από το χωριό Λάδη. Οι δυο τους ξεκίνησαν να διαπληκτίζονται και ο 28χρονος τον έριξε κάτω στην άσφαλτο του επαρχιακού δρόμου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο καφενείο. Οι υπόλοιποι παρόντες προσπάθησαν με τα λόγια να τον ηρεμήσουν ζητώντας του να σταματήσει, ανάμεσα τους και ο άτυχος 76χρονος που καθόταν ήσυχος σε άλλο τραπέζι, αλλά ο δράστης ο οποίος βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση τον χτύπησε και αυτός έπεσε στο πάτωμα, για να διαπιστωθεί λίγο αργότερα ότι έχασε την ζωή του. Στην δικογραφία αναφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο 28χρονος σκότωσε τον ηλικιωμένο και έτσι προφυλακίστηκε για ανθρωποκτονία με δόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διδυμότειχο: Σε κατάσταση αμόκ ο 28χρονος που σκότωσε τον ηλικιωμένο, επιτίθονταν σε όλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Να θυμίσουμε επίσης ότι τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντικά για τον δράστη από το χωριό Δάφνη Διδυμοτείχου, ο οποίος απολογήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Δήμητρα Μπαΐρα ανέφερε, ότι δεν προκύπτει καμία εμπλοκή από πλευράς του θύματος στον προηγηθέντα διαπληκτισμό με τον δράστη και συμπλήρωσε ότι επρόκειτο για έναν κατά κοινή ομολογία ιδιαίτερα φιλήσυχο άνθρωπο, με καλή φυσική κατάσταση.