Διδυμότειχο: ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ η Σχολή Ψυχολογίας – Δήλωση Συρίγου (ΒΙΝΤΕΟ,)

Διδυμότειχο: ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ η Σχολή Ψυχολογίας – Δήλωση Συρίγου (ΒΙΝΤΕΟ,)

Για του χρόνου μετατίθεται η λειτουργία της Σχολής Ψυψολογίας στο Διδυμότειχο όπως ανακόίνωσε πριν λίγο ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, μετά την συνάντηση με τον δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου. 

O κ.Συρίγος που είχε συναντηθεί νωρίτερα στην Κομοτηνή με τον πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Αλέξανδρο Πολυχρονίδη, δήλωσε ότι λόγω των διαφωνιών που υπάρχουν μεταξύ του δήμου Διδυμοτείχου και του ΔΠΘ τόσο για την προσωρινή στέγαση του Τμήματος Ψυχολογίας όσο και για τη μόνιμη εγκατάσταση του και επειδή χρονικά δεν προλαβαίνουν να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες μετατίθεται για του χρόνου το ακαδημαϊκό έτος 2020-2023 η λειτουργία της σχολής Ψυχολογίας και φυσικά της 5ης έδρας του ΔΠΘ στο Διδυμότειχο.

Επίσης ο υφυπουργός πΠαιδείας δήλωσε αισιόδοξος ότι τις επόμενες 15 μέρες θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ Δήμου Διδυμοτείχου Γκαι Δημοκρίτειου τόσο για την προσωρινή όσο και για τη μόνιμη εγκατάσταση της σχολής Ψυχολογίας, φυσικά με τη δική του παρέμβαση.

Η ουσία όμως είναι πως χάθηκε για φέτος η μεγάλη ευκαιρία να ιδρυθεί η πέμπτη έδρα του ΔΠΘ στο Διδυμότειχο και να λειτουργήσει το τμήμα Ψυχολογίας. Έτσι θα λειτουργήσει μόνο η υπάρχουσα σχολή Νοσηλευτικής και για του χρόνου αν θα παραμείνει στο Διδυμότειχο ή θα πάει στην Αλεξανδρούπολη δεν θέλησε να απαντήσει ο κ.Συρίγος.

 

Ένα σχόλιο

  1. Ο αριστερά αδειάζει τον δεξιά με τα χέρια πίσω μάλιστα, τονίζει ένας λόγος η ανταλλαγή επιστολών… Ο δεξιά δεν χαμπαριαζει και λέει όλα πήγαν στη σωστή κατεύθυνση με τα μάτια και αυτιά κατεβασμένα τα χέρια μαζεμένα, τονίζει μάλιστα του χρόνου… Τώρα, στο παραμύθι ο ψεύτης βοσκός στο τέλος του γύρισαν την πλάτη όλο το χωρίο και τον κυνήγησαν οι λύκοι στο δάσος… Ποιος βλέπει λοιπόν το δέντρο και ποιος το δάσος λοιπόν. Ποιος έλεγε ξανά τα ίδια για τα κιτ μεταναστών στις κρυφές συναντήσεις στη βουλή τότε με βουλευτή… Στα δυο χρόνια με άλλες τόσες γκάφες σημαίνει απλά απειρία. Στα άλλα δυο τι θα μας κάνει δηλαδή θα δώσει και το δήμο…; Όταν τον έπιαναν με το ζόρι οι κουμπάροι και φίλοι να τον κάνουν δήμαρχο έλεγε ψιλοπερήφανα “που κατάντησε η πόλη, να βάζουν έμενα για δήμαρχο”; Τώρα τον λουζόμαστε όλοι… απορώ πως την βγάζει τα βράδια, ειλικρινά! Δελτίο τύπου θα δούμε από την ομάδα συμβούλων άμισθων και μη ή …fake news?

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*