Διδυμότειχο: Προλάβετε τις νέες εκπληκτικές προσφορές του Σούπερ μάρκετ “ΔΑΣΚΑΛΟΣ” (νέο Φυλλάδιο)

Διδυμότειχο: Προλάβετε τις νέες εκπληκτικές προσφορές του Σούπερ μάρκετ “ΔΑΣΚΑΛΟΣ” (νέο Φυλλάδιο)

Το νέο φυλλάδιο με τις μοναδικές, εντυπωσιακές Προσφορές του Σούπερ μάρκετ “ΔΑΣΚΑΛΟΣ” στο Διδυμότειχο (Αγίας Φωτεινής 1-τηλέφωνο 25530 22414), έφτασε. Μην τις χάσετε.

Άλλωστε, αυτόν ξέρετε, αυτόν εμπιστεύεστε. Γιατί όλοι γνωρίζετε ότι στον “ΔΑΣΚΑΛΟ” θα ψωνίσετε εγγυημένα, ποιοτικά, οικονομικά και σε ασυναγώνιστα φθηνές τιμές, με σημαντικές προσφορές, αλλά και φιλική, άμεση και σε οικογενειακό κλίμα και ατμόσφαιρα εξυπηρέτηση. Μπορείτε να βρείτε και προϊόντα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, γιατί όλα αυτά τα χρόνια κάνει πράξη το σλόγκαν του «ΕΔΩ επενδύεις στον τόπο σου». 

Σούπερ Μάρκετ ΔΑΣΚΑΛΟΣ (Αγίας Φωτεινής 1-τηλέφωνο 25530 22414). Ποιότητα και οικονομία στην πράξη. Τι άλλο να διδάξει;

Μην χάσετε τις μοναδικές του προσφορές σε πολλά είδη, γιατί σίγουρα θα… χάσετε τις ασυναγώνιστα φθηνές τιμές, την ποιότητα.

Στο φυλλάδιο των νέων ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ στον  “ΔΑΣΚΑΛΟ” που ισχύουν ως τις 10 Ιουλίου, θα βρείτε δεκάδες προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Μόνο στο αγαπημένο σας Σούπερ μάρκετ, όπου οι πελάτες αυξάνονται συνεχώς και δεν προέρχονται μόνο από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Διδυμοτείχου.

Γιατί… αυτόν ξέρουν και αυτόν εμπιστεύονται, αφού είναι σίγουροι ότι βρίσκουν τα πάντα. Ανάμεσα τους και τοπικά προϊόντα του Έβρου, από την μεγαλύτερη μέχρι την μικρότερη επιχείρηση. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια το Σούπερ μάρκετ “ΔΑΣΚΑΛΟΣ” κάνει πράξη το σλόγκαν του «ΕΔΩ επενδύεις στον τόπο σου».