Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης

Συνήλθε στις 24 Ιουνίου 2021 στην πόλη της Κομοτηνής το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης, προκειμένου να συγκροτηθεί σε Σώμα και να πραγματοποιηθεί η κατανομή αξιωμάτων του νέου Προεδρείου.

Έτσι η σύνθεση του νέου Προεδρείου της ΟΕΕΘ διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Φραντζής Αντώνιος

Αντιπρόεδρος : Κασαπίδης Βασίλειος

Γενική Γραμματέας: Κωνσταντινίδου Κυριακή

Αναπληρωτής ΓΓ: Νικολαΐδης Μιχαήλ

Ταμίας: Κουρτίδης Γεώργιος

Αναπληρωτής Ταμίας  Γρηγοριάδης Νικόλαος

Μέλη του ΔΣ με αλφαβητική σειρά είναι οι: Γιάκατης Θεόδωρος, Καλαϊτζάκη Ειρήνη, Κασπαριάν Τατιός, Ουσταμπασίδης Παναγιώτης και Τζανίδης Νικόλαος.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ αναφέρθηκε στην αλλαγή σκυτάλης στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης, τονίζοντας: 

“Με την ολοκλήρωση της δεύτερης θητείας μου ως Πρόεδρος της και τη συνειδητή και προειλημμένη αποχώρηση μου από τη διοίκηση του οργανισμού που με τους συνεργάτες μου οραματιστήκαμε, δημιουργήσαμε και αξιωθήκαμε να διοικήσουμε!
Παραδίδοντας τη σκυτάλη στον στενότερο τα τελευταία χρόνια συνεργάτη και συνοδοιπόρο μου Αντώνη Φραντζη, του εύχομαι να είναι δυνατός, υπομονετικός και να παραμείνει συνεπής στην επιστημονική προσέγγιση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Θράκης και της συστηματικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας και των ανθρώπων μας σε κάθε γωνιά της ακριτική μας περιοχή”.

Από την πλευρά του ο νέος Πρόεδρος της ΟΕΕΘ Αντώνης Φραντζής δήλωσε:

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά  τους συναδέλφους Αντιπροσώπους της ΟΕΕΘ που συμμετείχαν στις εκλογές  και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΕΘ  για την εμπιστοσύνη τους να με αναδείξουν Πρόεδρο για την επόμενη  θητεία για  να συνεχίσω τη δουλειά των τελευταίων ετών. Κάναμε πολλά από το 2014 που ιδρύθηκε η Ομοσπονδία και είμαι σίγουρος ότι με ευθύνη, συνέπεια, σκληρή δουλειά και αποτελεσματικότητα θα ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα της περιοχής μας και θα συμβάλουμε αποφασιστικά στους δύσκολους καιρούς που ζούμε,  στην ενίσχυση της οικονομίας και στην περεταίρω θωράκιση της Θράκης”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*