Αλεξανδρούπολη: Τραγωδία με 6χρονο αγοράκι, που πνίγηκε στην παραλία “Ίμερος” Ροδόπης

Αλεξανδρούπολη: Τραγωδία με 6χρονο αγοράκι, που πνίγηκε στην παραλία “Ίμερος” Ροδόπης

Τραγωδία χθες το απόγευμα στην παραλία κόλπου ”ΙΜΕΡΟΥ” Ροδόπης, αφού ένα 6χρονο αγοράκι πνίγηκε ενώ κολυμπούσε με τον πατέρα του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού, ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης από το Λιμενικό Φυλάκιο Μαρώνειας, για περιστατικό αγνοούμενου ανήλικου αγοριού στην παραλία κόλπου ”ΙΜΕΡΟΥ” Ροδόπης.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τέσσερα (04) ιδιωτικά σκάφη και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

Το αγόρι, ηλικίας έξι (06) ετών, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από λουόμενους και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής ”ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Ο πατέρας του ανήλικου δήλωσε πως μπήκαν στη θάλασσα για να κολυμπήσουν, ωστόσο όταν αυτός επιχείρησε να βγει, το παιδί δεν ήταν μαζί του.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φέρεται το ανήλικο παιδί βρισκόταν με την οικογένειά του στην εν λόγω παραλία και ενώ οι γονείς ετοιμαζόταν να αναχωρήσουν, διέφυγε της προσοχής τους, μπήκε εκ νέου στο νερό χωρίς να το αντιληφθούν.

Συνειδητοποιώντας την απουσία του, τον αναζήτησαν και εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, λίγη ώρα αργότερα, δυστυχώς νεκρό.