Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 στην Αλεξανδρούπολη

Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 στην Αλεξανδρούπολη

Το Σάββατο 3 Ιουλίου ο Δήμος Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τους πρωταθλητές Ευρώπης 2004, την εθνική ομάδα που με πρωτομάστορα τον Ότο Ρεχάγκελ πέτυχε το έπος της Πορτογαλίας.

Όpως έγραψε εδώ και λίγες ημέρες το Evros-news.gr, dώδεκα μέλη της ομάδας που κατέπληξε την Ευρώπη το 2004 θα δώσουν το «παρόν» στο Στάδιο “Φώτης Κοσμάς”για να συναντήσουν μικρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας έως 12 ετών, αγόρια και κορίτσια, και να μοιραστούν τις αξίες, τα ιδανικά́ και τη χαρά́ του αθλητισμού.

Οι Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Χαριστέας, Τραϊανός Δέλλας, Τάκης Φύσσας, Άγγελος Μπασινάς, Ζήσης Βρύζας,  Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φάνης Κατεργιαννάκης, Στέλιος Βενετίδης, Κώστας Κατσουράνης και Βασίλης Λάκης θα γίνουν μέντορες των παιδιών, σε μια προσπάθεια να τους διδάξουν τον σωστό τρόπο προπόνησης, τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και την νοοτροπία τους.

Αγόρια και κορίτσια θα γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιρικούς θρύλους και θα διδαχθούν μυστικά του ποδοσφαίρου σε μια μέρα που θα θυμούνται για όλη τους της ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξανδρούπολη: Οι θριαμβευτές της κατάκτησης του EURO 2004, που έρχονται το Σάββατο 3 Ιουλίου

Το Legends 2004 Youth Cup διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Champions For Life” με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Συνοδοιπόρος, με πολύτιμη συνεισφορά σε αυτό το τουρνουά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Στο σύνολο της διοργάνωσης θα τηρηθούν απαρεγκλίτως όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι οδηγίες των αρμοδίων αρχών.