ΒΙΝΤΕΟ: Το Evros-news.gr στους χώρους που θα στεγαστεί το Τμήμα Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο

ΒΙΝΤΕΟ: Το Evros-news.gr στους χώρους που θα στεγαστεί το Τμήμα Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο

Το Evros-news.gr βρέθηκε χθες κάνοντας επιτόπιο ρεπορτάζ, στους χώρους που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν του χρόνου, το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, για την προσωρινή στέγαση του Τμήματος Ψυχολογίας που θα ιδρύσει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο Διδυμότειχο.

Όλα αυτά που ήδη πρώτο και με πλήρη υπευθυνότητα σας παρουσιάσαμε (άσχετα αν… στενοχωρήθηκε ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου επειδή δεν πρόλαβε να ενημερώσει τους “κολλητούς” του δημοσιογράφους)  την στιγμή που διαδραματίζονταν , συμφωνήθηκαν στη συνάντηση του Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Αλέξανδρου Πολυχρονίδη και Αντιπρυτάνεων, με τον κ.Χατζηγιάννογλου και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στην Κομοτηνή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κομοτηνή: Συμφώνησαν πριν λίγο ΔΠΘ-δήμος Διδυμοτείχου, για την ίδρυση Σχολής Ψυχολογίας

Συγκεκριμένα, η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει:

Στο κτίριο των πρώην γραφείων και του σούπερ μάρκετ της πάλαι ποτέ ΕΑΣ Διδυμοτείχου, στον πεζόδρομο της πόλης επί της οδού Βενιζέλου δηλαδή, θα στεγαστούν Φοιτητική Λέσχη, οι Διοικητικές Υπηρεσίες και τα Εργαστήρια.

Στον πρώην κινηματογράφο “ΟΡΦΕΑΣ” θα είναι το Πανεπιστημιακό Αμφιθέατρο και Συνεδριακό Κέντρο, καθώς και θα γίνεται η ορκωμοσία των φοιτητών.

Ο χώρος της πρώην Αγροτικής Τράπεζας, θα χρησιμοποιηθεί για αίθουσα συνεδριάσεων και Γραμματεία της Σχολής.

Το πρώην ξενοδοχείο “Άνεσις” που παραχωρεί ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.Δαμασκηνός, θα γίνει Φοιτητική Εστία.