ΒΙΝΤΕΟ: Πάνω από 60 ξεγυμνωμένοι λαθρομετανάστες στο Ορμένιο – Δεν πήγαν απ’ τις… Καστανιές που ξανάνοιξαν

ΒΙΝΤΕΟ: Πάνω από 60 ξεγυμνωμένοι λαθρομετανάστες στο Ορμένιο – Δεν πήγαν απ’ τις… Καστανιές που ξανάνοιξαν

Την ίδια περίπου ώρα που μετά από 16 ολόκληρους μήνες ξαναλειτούργησε ο μεθοριακός σταθμός στις Καστανιές για έξοδο προς την Τουρκία αλλά και είσοδο στην Ελλάδα, πάνω από 60 ξεγυμνωμένοι λαθρομετανάστες προτίμησαν το γειτονικό Ορμένιο.

Όπως βλέπετε και στο ΒΙΝΤΕΟ από την σελίδα ΟΧΙ ΗΟΤ SPOT ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, οι νεαροί λαθρομετανάστες περιμένουν κρύβοντας τα πρόσωπα τους μάλιστα από την κάμερα, να έρθει η αστυνομία για να τους συλλάβει. Κάποιοι μάλιστα είχαν πετάξει τα ρούχα τους λίγο νωρίτερα και θα πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν έφεραν σημάδια χτυπήματος ή κακοποίησης, κάτι που παρατηρείται συνήθως σε όσους περνούν από Τουρκία στην Βουλγαρία και από εκεί έρχονται στον Έβρο. Άλλωστε οι κάτοικοι βρίσκουν καθημερινά πεταμένα ρούχα ή άλλα αντικείμενα, από όσους περνούν μέσω του ποταμού Έβρου στην Ελλάδα.

Εξάλλου, το συνηθισμένο φαινόμενο, της παρουσίας δηλαδή λαθρομεταναστών, είναι καθημερινό και συνηθισμένο στα χωριά του Τριγώνου, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν ότι “σφραγίστηκαν” τα σύνορα.