Οι Έλληνες θριαμβευτές του EURO 2004 λάμπρυναν με την παρουσία τους την Αλεξανδρούπολη

Οι Έλληνες θριαμβευτές του EURO 2004 λάμπρυναν με την παρουσία τους την Αλεξανδρούπολη

Οι Έλληνες θριαμβευτές του EURO 2004, λάμπρυναν χθες με την παρουσία τους την Αλεξανδρούπολη, παραμονή μάλιστα της σημερινής ιστορικής επετείου, του έπους της Πορτογαλίας με την κατάκτηση του τροπαίου στις 4 Ιουλίου. 

Οι πρωταθλητές EURO 2004, έγιναν μέντορες των μικρών παιδιών που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, σε μια προσπάθεια να τους διδάξουν τον σωστό τρόπο προπόνησης, τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας, σμιλεύοντας τον χαρακτήρα και την νοοτροπία τους.

Οι Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολιδης, Τραϊανός Δέλλας, Άγγελος Μπασινάς, Παντελής Καφές, Ζήσης Βρύζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φάνης Κατεργιαννάκης, Στέλιος Βενετίδης, Κώστας Κατσουράνης και Βασίλης Λάκης (ο Ντέμης Νικολαίδης τελικά δεν ήρθε), ήταν όλοι τους στο Γήπεδο “Φώτης Κοσμάς” και τα χαμόγελα περίσσευαν!!

Αγόρια και κορίτσια γνώρισαν από κοντά τους ποδοσφαιρικούς θρύλους και διδάχθηκαν τα μυστικά του ποδοσφαίρου σε μια μέρα που θα θυμούνται για όλη τους της ζωή.
Το Legends 2004 Youth Cup διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Champions For Life” με την δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Συνοδοιπόρος, με πολύτιμη συνεισφορά σε αυτό το τουρνουά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Θόδωρος Βουρδόλης με συνεχείς ενέργειες του έφερε τους θριαμβευτές της μεγαλύτερης επιτυχίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην Αλεξανδρούπολη για πρώτη φορά, φροντίζοντας όλες τις λεπτομέρειες.
Ήταν σίγουρα μια ιστορική στιγμή για την πόλη, η παρουσία αυτών των σπουδαίων άσσων του ελληνικού ποδοσφαίρου, που μεταλαμπάδευσαν την εμπειρία και τις γνώσεις τους στα νεαρά παιδιά που ασχολούνται με τον “βασιλιά των σπορ”.

Αφήστε το σχόλιό σας