ΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη: Αυτοκτόνησε 62χρονος στον Απαλό – Τον βρήκε κρεμασμένο ο πατέρας του

ΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη: Αυτοκτόνησε 62χρονος στον Απαλό – Τον βρήκε κρεμασμένο ο πατέρας του

ΣΟΚ στην Αλεξανδρούπολη, από την αυτοκτονία 62χρονου στον Απαλό, τον οποίο βρήκε κρεμασμένο ο ίδιος ο ηλικιωμένος πατέρας του στην αυλή του σπιτιού του χθες τα μεσάνυχτα.

Ο τραγικός αυτόχειρας ήταν συνταξιούχος του ΟΣΕ, πατέρας δύο παιδιών και ιδιαίτερα συμπαθής και αγαπητός στους συγχωριανούς του και όσους τον γνώριζαν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά ή οικονομικά προβλήματα που να δικαιολογούν το απονενοημένο διάβημα του και όλοι στην περιοχή… πάγωσαν στο άκουσμα του θανάτου του και μάλιστα με αυτό τον τρόπο.

Χθες βράδυ στις 8 μίλησε τηλεφωνικά με την σύζυγο του και της είπε ότι σε λίγη ώρα θα πήγαινε σπίτι. Όμως αυτός πήγε με το αυτοκίνητο του στο σπίτι που έμενε ο αδερφός του, από εκεί προχώρησε με τα πόδια ως το πατρικό του (ο ίδιος έμενε αλλού) και κρεμάστηκε από το… καρούλι ποτίσματος. Η σύζυγος του όσο περνούσε η ώρα και δεν εμφανιζόταν ανησύχησε και δυστυχώς ο πατέρας του 62 (πάνω από 80 ετών) τον βρήκε στην αυλή του σπιτιού του κρεμασμένο.

Επιτόπου έφτασε η αστυνομία που ειδοποιήθηκε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά. Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και ο θάνατος του αποδίδεται σε αυτοκτονία. Θα γίνει πάντως νεκροψία-νεκροτομή στην Κομοτηνή όπου μεταφέρθηκε η σορός του.