Σουφλί: Προχωράει η κατασκευή δύο ανοιχτών γηπέδων (μπάσκετ, τένις) και αναβαθμίζονται άλλα οκτώ

Σουφλί: Προχωράει η κατασκευή δύο ανοιχτών γηπέδων (μπάσκετ, τένις) και αναβαθμίζονται άλλα οκτώ

Σε σειρά έργων που αφορούν δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και αναβάθμιση, βελτίωση των υφιστάμενων, προχωράει ο δήμος Σουφλίου.

Η δημοτική αρχή του Παναγιώτη Καλακίκου, αφού εξασφάλισε την απαραίτητη χρηματοδότηση με υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων και μελετών στα αρμόδια υπουργεία, ανακοίνωσε δια του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Δημήτρη Δαρούση ότι:

Δυο νέα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ και τένις

Ολοκληρώθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σουφλίου η διαγωνιστική διαδικασία για την κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο Σουφλί.
Θα κατασκευαστεί ένα νέο ανοιχτό διπλό γήπεδο αντισφαίρισης με φωτισμό και ένα νέο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ με φωτισμό.
Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο ανάδοχος του έργου θα έχει την υποχρέωση να ολοκληρώσει την κατασκευή των γηπέδων εντός 3 μηνών.

Αναβαθμίζονται 8 γήπεδα στο Δήμο Σουφλίου

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες δημοπράτησης από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Σουφλίου του έργου για την αναβάθμιση υποδομών υφιστάμενων γηπέδων στο δήμο Σουφλίου, συνολικού προϋπολογισμού 263.999,97 ευρώ μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ .
Συγκεκριμένα προβλέπεται τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς σε 3 γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Σουφλί, στη Δαδιά και στο Αμόριο.
Επίσης τοποθέτηση συνθετικού ελαστικού τάπητα σε 5 γήπεδα καλαθοσφαίρισης στο Γυμνάσιο- Λύκειο Σουφλίου και Τυχερού, στο Νηπιαγωγείο Αγριάνης, στην πλατεία Μεσοχωρίου στο Σουφλί και στην Λίμνη Τυχερού.
Το έργο θα παραδοθεί από την ανάδοχο εταιρία εντός 4 μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.