Αλεξανδρούπολη: Συνάντηση την Δευτέρα Ζαμπούκη-στελεχών Εθνικής Τράπεζας, για το κλείσιμο του υποκαταστήματος Φερών

Αλεξανδρούπολη: Συνάντηση την Δευτέρα Ζαμπούκη-στελεχών Εθνικής Τράπεζας, για το κλείσιμο του υποκαταστήματος Φερών

Συνάντηση θα έχουν την Δευτέρα στην Αθήνα ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, με στελέχη της Εθνικής Τράπεζας, προκειμένου να εξεταστεί η ακύρωση της απόφασης που έχει ληφθεί για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της συγκεκριμένης Τράπεζας στις Φέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Τράπεζας την Δευτέρα 12 Ιουλίου στις 3 το απόγευμα και αποφασίστηκε μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης και την επιστολή-αίτημα που στάλθηκε για συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος, αλλά και την σύσκεψη που συγκάλεσε ο Αντιδήμαρχος Φερών Δημήτρης Κολγιώνης και πραγματοποιήθηκε στην πόλη πρόσφατα. Μάλιστα αποφασίστηκε η πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για αύριο Παρασκευή 9 Ιουλίου, στις 10:00, συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μπροστά από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Φερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κλείνει η Εθνική Τράπεζα στις Φέρες – Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο σήμερα και ομόφωνη επιστολή διαμαρτυρίας

Δεν έγινε γνωστό αν μαζί με τον κ.Ζαμπούκη πάει στην Αθήνα και ο κ.Κολγιώνης ή αν τον συνοδέψει μόνο, όπως συμβαίνει μόνιμα σε παρόμοια ταξίδια Γενικός Γραμματέας του δήμου Γιάννης Μπόγδης, τον οποίο ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης έχει αναγάγει σε… υπερΑντιδήμαρχο ή και… υπερδήμαρχο κάποιες φορές, παρά τις πολλές γκάφες που τον έχει οδηγήσει με τις συμβουλές του. Είναι επίσης χαρακτηριστικό, ότι στη συνάντηση κλήθηκε και η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά, που πήρε την πρόσκληση να παραστεί μια και είχε αναδείξει το ζήτημα με κοινοβουλευτική της παρέμβαση και Ερώτηση που κατέθεσε. Μαζί φυσικά θα είναι και οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές Σταύρος Κελέτσης, Τάσος Δημοσχάκης και Χρήστος Δερμεντζόπουλος.

Το γεγονός πάντως ότι θα μετέχουν μόνο υπηρεσιακά στελέχη της Εθνικής Τράπεζας που θα θέσουν στην συζήτηση τα γνωστά… τεχνοκρατικά κριτήρια και όχι κάποιο υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος που θα μπορούσε να εξετάσει και πολιτικά ή εθνικά το ζήτημα της ερήμωσης της ακριτικής περιοχής, μάλλον δεν αφήνει πολλά περιθώρια θετικής εξέλιξης., Μακάρι και το ευχόμαστε από καρδιάς, να διαψευσθούμε.

Θα παραστούν εκ μέρους της Εθνικής Τράπεζας οι:

  • Χριστίνα Θεοφιλίδη, εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής
  • Αναστασίου Ναζίδου, Βοηθός Γενική Διευθύντρια Δικτύου
  • Χρήστος Πανταζής, Περιφερειακός Διευθυντής Δικτύου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρες: Σύσκεψη για ν’ αντιδράσουν στο επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας – Τι αποφασίστηκε

Ας ελπίσουμε η συνάντηση αυτή να φέρει αποτέλεσμα και να μην προχωρήσει το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στις Φέρες, γιατί αυτόματα θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στις συναλλαγές των ηλικιωμένων κυρίως κατοίκων, που δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν την δυνατότητα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης.