“Πόλη και Πολίτες”-Λαμπάκης: Μαζί με τον παραιτηθέντα Αντιδήμαρχο που… παρέμεινε, παραμένουν χόρτα και σκουπίδια

“Πόλη και Πολίτες”-Λαμπάκης: Μαζί με τον παραιτηθέντα Αντιδήμαρχο που… παρέμεινε, παραμένουν χόρτα και σκουπίδια

Επίθεση στον παραιτηθέντα για λίγες ημέρες Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου Ηλία Δαστερίδη, ο οποίος τελικά παραμένει στην θέση του, έκανε η παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, με συνεχείς ανακοινώσεις της.

Ως γνωστόν, αν και ο κ.Δαστερίδης κατέθεσε την σχετική επιστολή παραίτησης παίρνοντας και αριθμό πρωτοκόλλου όπως έγραψε πρώτο το Evros-news.gr, τελικά συνεχίζει στο πόστο του επειδή ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης δεν την έκανε αποδεκτή, όταν μετά από κάποιες ημέρες και αφού ολοκλήρωσε τις… δημοσιοσχετίστικες εμφανίσεις του, αποφάσισε να ασχοληθεί. Όπως επισημαίνει όμως η δημοτική παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, μαζί με την παραμονή του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου, παραμένουν τόσο τα σκουπίδια σε πολλά σημεία της πόλης, όσο και τα χόρτα που έγιναν ολόκληρο… δάσος.
Εξάλλου, όπως δήλωσε σήμερα στην εκπομπή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Κολιού στον MAXIMUM Fm  η Κρύστα Μπαμπούρα, υπεύθυνη του γραφείου εξυπηρέτησης του δημότη του δήμου Αλεξανδρούπολης: “Η καθαριότητα είναι το βασικό πρόβλημα των πολιτών. Μόνο τον Ιούνιο είχαμε 424 αιτήματα δημοτών από τα οποία το μεγαλύτερο ποσοστό ήταν καθαριότητα, πράσινο, κάδους, χόρτα”!!!
Παραδέχεται μάλιστα ότι από τα αιτήματα αυτά λύθηκαν λίγα προβλήματα για διάφορους λόγους.
Σε όλα αυτά, λοιπόν αναφέρεται με δυο ανακοινώσεις της η παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του κ.Λαμπάκη, αρχικά για σκουπίδια αναρτώντας και χαρακτηριστικές φωτογραφίες:
“Σε παρακαλούμε κ. Δαστερίδη αν είναι να μην παραιτηθείς πρέπει να ξέρουμε.
Ιδού.
Μια ομορφιά στην περιοχή των νέων σχολείων του ΚΕΓΕ.
Καναπέδες έχω
Λεκάνες έχω
Στρώματα έχω
Καρέκλες έχω
Μαξιλάρια έχω”
Αντί για γήπεδα Beach volley και Beach handball
τεράστια αγριόχορτα στην παραλία
Στην δεύτερη ανακοίνωση γίνεται αναφορά στα γήπεδα που έχουν κατασκευαστεί στην παραλία με το έργο της ανάπλασης και τα οποία είναι… πνιγμένα στα αγριόχορτα. ΌΠως λέει η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του τέως δημάρχου Αλεξανδρούπολης:
“Στο έργο της ανάπλασης της παραλίας, το οποίο σχεδιάσαμε, βρήκαμε τα χρήματα, δημοπρατήσαμε και ξεκινήσαμε να κατασκευάζουμε ως Δημοτική Αρχή, “υπάρχουν” γήπεδα Beach volley και Beach handball.
Το υπάρχουν είναι σε εισαγωγικά διότι όπως θα δει κανείς στις φωτογραφίες τα γήπεδα είναι γεμάτα αγριόχορτα και κλειδωμένα. Εκτός αυτού τα φώτα καίνε άσκοπα όλο το βράδυ.
Το συνολικό έργο της παραλίας έπρεπε να έχει παραδοθεί πριν μήνες, όμως τελευταία δεν κουνιέται, πραγματικά…, φύλλο. Ίσως ο Δήμαρχος έχει πολλές συναντήσεις, ίσως πολλές φωτογραφήσεις (μέχρι να στήσεις τα παιδάκια για την φωτογραφία πάει η μέρα). Βέβαια, κάποιες φήμες λένε πως έπειτα από πολλές φασαρίες το έργο παραδόθηκε άρον άρον χωρίς πολλά πολλά.
Εν τω μεταξύ έχει ειπωθεί πως σε αυτά τα γήπεδα θα γίνουν αγώνες Beach volley στο τέλος του μήνα. Με αυτή την κατάσταση λιγάκι δύσκολο.
Κουρέψτε τα τουλάχιστον και ρίξτε και λίγη άμμο με ένα από 317 φορτηγά που έχετε φτιάξει κ. Δαστερίδη”.