Ορεστιάδα: “Γεφύρι της Άρτας” η ανακατασκευή επί εβδομάδες απ’ τον δήμο, σε δύο κιόσκια στο Ορμένιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα: “Γεφύρι της Άρτας” η ανακατασκευή επί εβδομάδες απ’ τον δήμο, σε δύο κιόσκια στο Ορμένιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε… Γεφύρι της Άρτας να ήταν η ανακατασκευή που γίνεται εδώ και εβδομάδες από συνεργεία του δήμου Ορεστιάδας, σε δυο κιόσκια που βρίσκονται απέναντι από τον Σιδηροδρομικό σταθμό του Ορμενίου. 

Όπως λένε οι κάτοικοι, οι υπάλληλοι που είναι συμβασιούχοι και ανήκουν στην ΔΕΥΑΟ, για πάνω από 20 ημέρες βρίσκονται καθημερινά στα δυο αυτά παλιά κιόσκια που βλέπετε στο ΒΙΝΤΕΟ του Κώστα Θεοχαρίδη και εκτελούν διάφορες εργασίες, προκειμένου να γίνουν η επιδιόρθωση και βελτίωση τους. Κι επειδή είναι σημείο που κυκλοφορεί κόσμος, τους έχει κάνει εντύπωση πως γίνεται την στιγμή που υπάρχουν ένα σωρό άλλα προβλήματα για να λύσουν οι υπηρεσίες του δήμου Ορεστιάδας, αφιερώνεται τόσο πολύς χρόνος. Τα περισσότερα χωριά άλλωστε όχι μόνο στο Τρίγωνο αλλά και σε άλλες περιοχές, είναι… παρατημένα από την δημοτική αρχή του Βασίλη Μαυρίδη και οι κάτοικοι τους ψάχνουν για κάποια συνεργεία να δώσουν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα τους αλλά δεν βρίσκουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Φυσικά οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι δεν φταίνε σε τίποτα, αφού προφανώς εντολές εκτελούν από τους επικεφαλής τους. Να θυμίσουμε ότι Πρόεδρος της ΔΕΥΑΟ είναι ο ίδιος ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης και Αντιπρόεδρος ο καταγόμενος εκ του Ορμενίου Δημήτρης Τσελεμπής.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*