Αλεξανδρούπολη: Απαγόρεψαν τα… τραπέζια στη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, μετά απ’ όσα έγιναν στην Βίσση (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλεξανδρούπολη: Απαγόρεψαν τα… τραπέζια στη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, μετά απ’ όσα έγιναν στην Βίσση (ΒΙΝΤΕΟ)

-Τα ΒΙΝΤΕΟ με όρθιους από τα τραπέζια να χορεύουν, προκάλεσαν την παρέμβαση του ΕΟΔΥ που ενημέρωσε τους διοργανωτές της νέας συναυλίας ότι δεν επιτρέπονται

Χωρίς τραπέζια με καθήμενους μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Εθνικό σταδίου “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης, θα δοθεί η συναυλία της αγαπημένης τραγουδίστριας χιλιάδων θαυμαστών Νατάσας Θεοδωρίδη αύριο Κυριακή 11 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, τα ΒΙΝΤΕΟ που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από την προηγούμενη συναυλία στον ίδιο χώρο της Άννας Βίσση, με αρκετούς θεατές που ενώ αρχικά κάθονταν στα τραπέζια που είχαν τοποθετηθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μπροστά από την εξέδρα όπου τραγούδησε η Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια, να σηκώνονται και να χορεύουν, προκάλεσαν την παρέμβαση του ΕΟΔΥ. Σε συνδυασμό μάλιστα με την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού, τα οποία αποδίδονται και σε παρόμοιες στιγμές διασκέδασης σε μπαρ, κέντρα και συναυλίες, αλλά και την απόφαση να μην επιτρέπονται όρθιοι ακόμα και στην εστίαση, έφεραν την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Έτσι, στελέχη του ΕΟΔΥ επικοινώνησαν με τους διοργανωτές της αυριανής συναυλίας της καταξιωμένης Νατάσας Θεοδωρίδου και τους ξεκαθάρισαν πως απαγορεύεται η χρησιμοποίηση τραπεζιών και οι θεατές θα είναι μόνο καθισμένοι στις εξέδρες του γηπέδου “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης. Να θυμίσουμε πάντως, ότι στην συναυλία της Άννας Βίσση όπου η κατάσταση κάπως… ξέφυγε με τους χορούς κάποιων, την διαχείριση των τραπεζιών, μέρος δηλαδή της συναυλίας, είχαν αναλάβει επιχειρηματίες της εστίασης στην πόλη, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Σωματείου τους Νίκο Γεωργιάδη. Όπως επίσης, αρκετοί θεσμικοί καθόταν στα τραπέζια αυτά και μάλιστα… πρώτο τραπέζι πίστα ήταν τόσο ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Ζαμπούκης, όσο και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και αποτυχημένος υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Τάκης Τοψίδης, τον οποίο πολλοί είδαν να φτάνει στο.. τσακίρ κέφι και να σηκώνεται να χορεύει με τα άσματα της Βίσση. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ