Σαμοθράκη: Ζήστε την μοναδική εμπειρία περιήγησης γύρω απ’ το νησί με σκάφος – Οι κρουαζιέρες ξεκίνησαν

Σαμοθράκη: Ζήστε την μοναδική εμπειρία περιήγησης γύρω απ’ το νησί με σκάφος – Οι κρουαζιέρες ξεκίνησαν

Θέλετε να ζήσετε την μοναδική εμπειρία μιας περιήγησης γύρω απ’ το νησί της Σαμοθράκης; Τώρα μπορείτε να απολαύσετε μια ανεπανάληπτη κρουαζιέρα με την Samothraki Cruises.

Απ’ τις αρχές Ιουλίου ξεκίνησαν οι καθημερινές κρουαζιέρες με το σκάφος της “ΑΞΙΕΡΟΣ” και μπορείτε να επισκεφθείτε το μοναδικής ομορφιάς “Κρεμαστό Νερό” και να κολυμπήσετε στην παραλία του, «Της Γριάς τα Πανιά» με τους παράξενους γεωλογικούς σχηματισμούς και την Παραλία Βάτος, μια από τις ωραιότερες της Σαμοθράκης, που βρίσκεται ανατολικά της Παχιάς Άμμου στα νότια του νησιού.

 Απολαύστε τις αμέτρητες ομορφιές του νησιού που βρίσκονται στον ΝΑ τμήμα της Σαμοθράκης και δεν είναι προσβάσιμες απ’ τον επαρχιακό δρόμο παρά μόνο με το πλοιάριο της Samothraki Cruises.

Για όσους το επιθυμούν, προσφέρονται καθημερινά και  ιδιωτικές ξεναγήσεις  με ταχύπλοο σκάφος της εταιρείας, για τους ίδιους και την οικογένεια ή τους φίλους τους. 

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τα δρομολόγια, τις ώρες την διαδρομή, τις στάσεις και τις τιμές των εισιτηρίων, μπορείτε να τηλεφωνείτε στα: 

+ 30 25510 95359

+ 30 6975907181

Μπορείτε επίσης να απευθύνεστε για πληροφορίες και στο Samothraki Beach Apartment & Suites Hotel στα τηλέφωνα:

  • +30 25510 95359,

  • +30 6932658222

Τώρα η επίσκεψη και οι διακοπές στην Σαμοθράκη, μπορούν να αποκτήσουν καινούργιες, ανεπανάληπτες εμπειρίες, με μια κρουαζιέρα γύρω απ’ το νησί, που σας δίνει την δυνατότητα και την ευκαιρία να ζήσετε το σκάφος της Samothraki Cruises.

ΔΕΙΤΕ περισσότερα και στο:

https://samothrakicruises.com/