Σαμοθράκη: Η Σόνια Βασιλειάδου νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντί του παραιτηθέντα Φ.Φωτεινού

Σαμοθράκη: Η Σόνια Βασιλειάδου νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντί του παραιτηθέντα Φ.Φωτεινού

Η δημοτική σύμβουλος Σόνια Βασιλειάδου, είναι η νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης, στην θέση του Φώτη Φωτεινού, ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Η διαδικασία εκλογής της πραγματοποιήθηκε χθες και ενώ ξεκίνησε με τηλεδιάσκεψη, στη συνέχεια διακόπηκε και 12 δημοτικοί σύμβουλοι μετέβησαν στο Δημαρχείο όπου ψήφισαν δια ζώσης. Η κ.Βασιλειάδου έλαβε 11 από τις 12 ψήφους και υπήρξε μια λευκή ψήφος. Κάτι που δείχνει ότι ψηφίστηκε και από την αντιπολίτευση του τέως δημάρχου Θανάση Βίτσα. Κάτι το οποίο επεσήμανε τόσο η ίδια όσο και ο δήμαρχος Νίκος Γαλατούμος, ευχαριστώντας και οι δύο όλους τους δημοτικούς συμβούλους για την άψογη διαδικασία και την στάση τους.
Να επισημάνουμε, ότι η νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης, ορκίστηκε τον Απρίλιο του 2020 στην θέση του Στέλιου Γλήνια που παραιτήθηκε, αφού ήταν η πρώτη επιλαχούσα από τον συνδυασμό του δημάρχου κ.Γαλατούμου και είχε όλο το προηγούμενο διάστημα σημαντική παρουσία και προσφορά, ως αρμόδια για θέματα υγείας του δήμου Σαμοθράκης.
Ο δήμαρχος Νίκος Γαλατούμος από την πλευρά του επεσήμανε για την εκλογή της νέας Προέδτου τα εξής:
“Ευχαριστώ από καρδιάς τον απερχόμενο Πρόεδρο κύριο Φωτεινού, για τις άριστες υπηρεσίες που προσέφερε στο νησί.
Στην φίλη μου, Σόνια, θα δώσω συγχαρητήρια και θα της ευχηθώ μια επιτυχημένη θητεία.
Σιδεροκέφαλη”.