Διδυμότειχο: Πανηγυρίζουν για το χρυσό μετάλλιο της Νικολέτας Αντωνιάδη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 (ΒΙΝΤΕΟ)

Διδυμότειχο: Πανηγυρίζουν για το χρυσό μετάλλιο της Νικολέτας Αντωνιάδη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανηγυρίζουν στο Διδυμότειχο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την αθλήτρια του στίβου Νικολέτα Αντωνιάδη, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στον Βόλο.

Η αθλήτρια του Συλλόγου “Μυρμιδόνες” Διδυμοτείχου, πέτυχε επίδοση 14.01 και έκοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν όπως τονίσαμε στις 10 και 11 Ιουλίου 2021 στο Βόλο και η Αντωνιάδη που έχει πετύχει ως τώρα μεγάλες επιδόσεις, έχει προπονητή τον Θανάση Τσιτσιμάκα, ο οποίος πριν πολλά χρόνια ανέδειξε τον Κώστα Γκατσιούδη ένα από τους κορυφαίους ακοντιστές στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Χατζηγιάννογλου: Συγχαρητήρια Νικολέτα για

την πρωτιά, που ήρθε από προσήλωση, κόπο και θυσίες

Στην επιτυχία της νεαρής αθλήτριας αναφέρθηκε μάλιστα και ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, που δημοσίευσε το ΒΙΝΤΕΟ της νίκης της και την συνεχάρη για την μεγάλη επιτυχία της. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

“Η Νικολέτα Αντωνιάδη έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18, στο Βόλο (10-11/7ου) και κατέκτησε την πρώτη θέση στα 100μ. με εμπόδια. Πήρε τον τίτλο στον τελικό με 14.01 και στον προκριματικό με 13.99.

Συγχαρητήρια Νικολέτα Αντωνιάδη, για την προσήλωσή σου, τον κόπο σου, τις προσπάθειες και τις θυσίες σου, καθώς η πρωτιά σου είναι απλά το αποτέλεσμα όλων αυτών.
Συγχαρητήρια και στον Προπονητή της Νικολέτας, Αθανάσιο Τσιτσιμάκα και τον σύλλογο Μυρμιδόνες Διδυμοτείχου”.