Ορεστιάδα: Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην Λεπτή – Σοβαρή η κατάσταση ενός νεαρού, μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Ορεστιάδα: Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην Λεπτή – Σοβαρή η κατάσταση ενός νεαρού, μεταφέρθηκε στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Τρεις τραυματίες, από τους οποίους ο ένας σε σοβαρή κατάσταση με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ήταν ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Λεπτή Ορεστιάδας.

Συγκεκριμένα, υπήρξε πλαγιομετωπική σύγκρουση Ι.Χ αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα νεαρής ηλικίας, τα οποία εργάζονται ως διερμηνείς στο ΚΥΤ Φυλακίου και κατευθύνονταν από την Ορεστιάδα προς τα εκεί, με αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος κάτοικος της περιοχής. Από την σύγκρουση που προκλήθηκε όταν το αγροτικό αυτοκίνητο επιχείρησε να στρίψει, τραυματίστηκαν και οι τρεις επιβαίνοντας, που διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η κατάσταση του ενός επιβάτη του Ι.Χ. που είναι Ιρανός και μιλούσε αγγλικά, κρίθηκε αρκετά σοβαρή και αποφασίστηκε η άμεση μεταφορά του στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Οι άλλοι δύο τραυματίες, ο ηλικιωμένος και ο δεύτερος διερμηνέας που είναι Αφγανός αλλά μιλάει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα, παρέμειναν για παρακολούθηση και νοσηλεία στο Διδυμότειχο.

Για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος, διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Τροχαίας της Ορεστιάδας.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΙΟΥ