Εντυπωσιακή παρουσία η Εβρίτικη εταιρεία “Prisma Electronics” στη διεθνή έκθεσης Άμυνας και Ασφάλειας “DEFEA 2021”

Εντυπωσιακή παρουσία η Εβρίτικη εταιρεία “Prisma Electronics” στη διεθνή έκθεσης Άμυνας και Ασφάλειας “DEFEA 2021”

Εντυπωσιακή παρουσία στην κορυφαία διεθνή έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» στα Σπάτα, έχει η Εβρίτικη εταιρεία Prisma Electronics.

Το περίπτερο της οικογένειας Γιορδαμλή έγινε πόλος έλξης από την χθεσινή πρώτη ημέρα της έκθεσης υπεράσπισης και ασφάλειας, που θα διαρκέσει έως 15 Ιουλίου. Μια διεθνής έκθεση υψηλού επιπέδου, όπου κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες παρουσιάζουν αμυντικά συστήματα εδάφους, θαλάσσης, αέρα και εθνικής ασφάλειας. Με την αιγίδα και αρωγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αλλά και της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Επενδύσεων και Ενόπλων (GDDIA)  καιμε την υποστήριξη του Συλλόγου Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού.

Το επισκέφθηκαν και ενημερώθηκαν για τα πρωτοποριακά επιτεύγματα της ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Επίσης, στο περίπτερο βρέθηκε και ο βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος, που είναι και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων και συνεχάρη τους ιδιοκτήτες της κορυφαίας Εβρίτικης επιχείρησης, που σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων πληροφορικής, ασύρματων συστημάτων και ολοκληρωμένων ηλεκτρονικών με πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.