Αλεξανδρούπολη: Λευκή νύχτα-μαμούθ 3 ημερών, ετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος

Αλεξανδρούπολη: Λευκή νύχτα-μαμούθ 3 ημερών, ετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος

Λευκή νύχτα-μαμούθ που θα διαρκέσει 3 ημέρες και συγκεκριμένα  5,6 και 7 Αυγούστου, σκοπεύει να διοργανώσει φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης.

Αυτός άλλωστε, με Πρόεδρο τον Κώστα Χατζημιχαήλ καθιέρωσε τα προηγούμενα χρόνια την πιο πετυχημένη εκδήλωση «Λευκή Νύχτα Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Αλεξανδρούπολης» όχι μόνο στον Έβρο αλλά και σε όλη την Θράκη και όχι μόνο. Βέβαια, συνήθως οι εκδηλώσεις αυτές διοργανώνονται για μια βραδιά και το τριήμερο προφανώς απαιτεί πολύ μεγαλύτερη οργάνωση, πολλαπλάσιους χορηγούς για να στηρίξουν οικονομικά τις παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις και όχι μόνο και αρκετό κόπο και χρόνο για όσους αναλάβουν να “τρέξουν” το project.

Φαίνεται ότι η νυν Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης Βίβαιν Κουρμπανιάν τα εξασφάλισε όλα αυτά, ίσως και με την σημαντική οικονομική στήριξη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου Τάκη Τοψίδη, αφού και η ίδια είναι μέλος της διοίκησης του. Έτσι η “Λευκή Νύχτα” αναμένεται να επιστρέψει το τριήμερο 5,6,7 Αυγούστου για 8η χρονιά, εάν φυσικά το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα με επιπλέον προσφορές και εκπτώσεις, περισσότεροι δρόμοι στο κέντρο για να μην υπάρξει συνωστισμός θα κλείσουν ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις.

«Είμαστε αισιόδοξοι φέτος, εάν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα να πραγματοποιήσουμε αυτήν την πετυχημένη εκδήλωση, η οποία πέρυσι λόγω πανδημίας δεν έγινε» είπε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας και στην Όλγα Ορφανίδυ η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ.Κουρμπανιάν. Τόνισε ακόμα ότι « τα αποτελέσματα των προηγούμενων διοργανώσεων ήταν πολύ ικανοποιητικά για όλους τους επαγγελματίες».

Πηγή: ertnews.gr