Έβρος: Με απόφαση Πέτσα, ολοκληρώνεται η μελέτη κατασκευής νέου Μεθοριακού Σταθμού στους Κήπους

Έβρος: Με απόφαση Πέτσα, ολοκληρώνεται η μελέτη κατασκευής νέου Μεθοριακού Σταθμού στους Κήπους

Μια ευχάριστη είδηση έκρυβε η συνάντηση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, με τον Αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα,  κ.Πέτσας ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Περιφέρειας ΑΜΘ και κίνησε την διαδικασία για την ολοκλήρωση της μελέτης που αφορά την κατασκευή νέου Μεθοριακού Σταθμού στους Κήποτυς Έβρου. Ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα των Εβριτών και όχι μόνο, απαραίτητο για όλη την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, μια και πρόκειται για την βασική πύλη εισόδου από την Τουρκία αλλά και τις ασιατικές χώρες. Πολλές Κυβερνήσεις το έχουν υποσχεθεί, αλλά φαίνεται πως η σημερινή του Κυριάκου Μητσοτάκη δια του Αναπληρωτή υπουργού Στέλιου Πέτσα το προχωράει.

Ο κ.Μέτιος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή, επισημαίνοντας στην προσωπική του σελίδα για τη συνάντηση με τον κ.Πέτσα τα εξής:

“Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την απόφαση του Αν. Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, να ανταποκριθεί στο αίτημά μας και να κινήσει τη διαδικασία ολοκλήρωσης της μελέτης για την κατασκευή Νέου Μεθοριακού Σταθμού στους Κήπους του Έβρου”.