Σουφλί-ΤΩΡΑ: Δυο πυρκαγιές, μεταξύ Δαδιάς-Γιαννούλη και Ρούσσας-Γονικού – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής

Σουφλί-ΤΩΡΑ: Δυο πυρκαγιές, μεταξύ Δαδιάς-Γιαννούλη και Ρούσσας-Γονικού – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής

Δυο πυρκαγιές ξέσπασαν πριν λίγη ώρα στην περιοχή του Σουφλίου, πρκαλώντας συναγερμό στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που ευτυχώς επενέβη άμεσα από Σουφλί, Διδυμότειχο, με οχήματα, άνδρες και πεζοπόρο τμήμα και της έθεσε υπό έλεγχο.

Συγκεκριμένα, η πρώτη φωτά ξεκίνησε από χωράφι με χόρτα μεταξύ Δαδιάς, Γιαννούλη, αλλά επειδή δίπλα ήταν πευκοδάσος, ήταν πολύ επικίνδυνη. Στο σημείο μάλιστα βρέθηκε και ο επικεφαλής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κωσταντίνος Κούκουρας που συντόνισε τις προσπάθειες κατάσβεσης. Το ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ ξεκίνησε μάλιστα άμεσα έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά, γιατί πριν λίγες ημέρες προκλήθηκαν τεράστιες καταστροφές από φωτιά που ξέσπασε με παρόμοιο τρόπο κοντά στο χωριό Λευκίμμη.

Η δεύτερη φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μεταξύ Ρούσσας-Γονικού στον ορεινό όγκο, από μηχάνημα που εκτελούσε αγροτικές εργασίες και προκλήθηκε πυρκαγιά. Κι εκεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και τέθηκε υπό έλεγχο πριν γίνει ανεξέλεγκτη.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΙΟΥ