Αλεξανδρούπολη: Ένα ακόμη “βήμα” για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου – Ανακηρύχθηκε ο προσωρινός ανάδοχος

Αλεξανδρούπολη: Ένα ακόμη “βήμα” για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου – Ανακηρύχθηκε ο προσωρινός ανάδοχος

Ο δήμος Αλεξανδρούπολης προχωράει κανονικά τον διαγωνισμό για την κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου και η Οικονομική Επιτροπή στη συνεδρίαση της 14 Ιουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης, προχώρησε στην ανακήρυξη του προσωρινού αναδόχου του έργου.

Συνολικά 13 εταιρείες υπέβαλλαν προτάσεις και προσφορές για το συγκεκριμένο σημαντικό έργο, με δυο από αυτές να αποκλείονται από την συνέχεια του διαγωνισμού λόγω προβλημάτων στον φάκελο τους και έτσι έμειναν 11 εταιρείες για την συνέχεια. Έτσι, η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε στην έγκριση 1ου Πρακτικού Διαγωνισμού ανοικτής διαδικασίας μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων για το έργο: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ”, προϋπολογισμού δαπάνης 7.180.500,00 € με Φ.Π.Α.

Αφού ανοίχθηκαν οι οικονομικές προσφορές, αποφάσισε:

Την ανάδειξη του Οικονομικού Φορέα «ΓΕΩΓΕΝΕΣΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με δ.τ.” GEOGENESIS A.E.”» ( αριθμός ηλεκτρονικής προσφοράς 193827 ) ως προσωρινό ανάδοχο του έργου « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ» , με μέση έκπτωση 37,38 % ( τριάντα εφτά και τριάντα οκτώ % ) , και τιμή προσφοράς 3.626.276,68 € πλέον Φ.Π.Α. 24%.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*