Πιστοποίηση Ποιότητας για το Τμήμα Ιατρικής του ΔΠΘ, με έδρα την Αλεξανδρούπολη

Πιστοποίηση Ποιότητας για το Τμήμα Ιατρικής του ΔΠΘ, με έδρα την Αλεξανδρούπολη

Πιστοποίηση Ποιότητας έλαβε το Τμήμα Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με έδρα την Αλεξανδρούπολη, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί έτσι ένα από τα κορυφαία Τμήματα στον τομέα της εκπαίδευσης τόσο στο ΔΠΘ όσο και πανελλαδικά.

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Κομοτηνή, από τη Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του ΔΠΘ, απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) Καθηγητή Περικλή Μήτκα, το Πιστοποιητικό Ποιότητας του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ στον Πρόεδρο του Τμήματος Καθηγητή Μιχαήλ Πιτιακούδη.

Κατά τη διαδικασία πιστοποίησης, με αξιολογητές διακεκριμένους Καθηγητές του εξωτερικού, το Τμήμα Ιατρικής πέτυχε διάκριση 10/10 και αποτελεί έτσι ένα από τα κορυφαία Τμήματα στον τομέα της εκπαίδευσης τόσο στο ΔΠΘ όσο και πανελλαδικά.

Για την επιτυχή διαδικασία πιστοποίησης είχε εργαστεί, υπό την εποπτεία του Προέδρου του Τμήματος Ιατρικής Μιχαήλ Πιτιακούδη, η Ομάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης του Τμήματος Ιατρικής, αποτελούμενη από τους Καθηγητές Νικόλαο Παπάνα (πρόεδρος), Μαρία Σαμακουρή, Ελένη Καλδούδη, Μιλτιάδη Λαζαρίδη, Ιωάννη Καρακασιλιώτη, Ευαγγελία Νένα και Χρήστο Τσαλικίδη καθώς και από τον εκπρόσωπο των φοιτητών Οδυσσέα Ματζιούνη.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρύτανης του ΔΠΘ Αλέξανδρος Πολυχρονίδης,  οι Αντιπρυτάνεις Ζωή Γαβριηλίδου, Φώτιος Μάρης, Μαρία Μιχαλοπούλου και Ραφαήλ Σανδαλτζόπουλος καθώς και οι Πρόεδροι των 11 Τμημάτων του ΔΠΘ  που έλαβαν την πιστοποίηση ποιότητας.