Αλεξανδρούπολη: Αγωγές κατά του δημοτικού συμβούλου Παύλου Μιχαηλίδη, από την οικογένεια… Μιχαηλίδη

Αλεξανδρούπολη: Αγωγές κατά του δημοτικού συμβούλου Παύλου Μιχαηλίδη, από την οικογένεια… Μιχαηλίδη

Νέες αγωγές, μετά από αυτές του ξαδέρφου του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, κατατέθηκαν κατά του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Παύλου Μιχαηλίδη, αυτή  την φορά από την… οικογένεια Μιχαηλίδη.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, πατέρας και αδερφός του δημοτικού συμβούλου και Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης Μπάμπη Μιχαηλίδη, κατέθεσαν αγωγές εναντίον του αποτυχημένου υποψήφιου δημάρχου, που ως γνωστόν τον… πέταξαν από επικεφαλής της παράταξης “ΑΝΑΣΑ” οι ίδιοι οι δημοτικοί του σύμβουλου. Του ζητούν συνολικά 86.000 ευρώ, γιατί με δηλώσεις του δυσφήμισε τους ίδιους και την επιχείρηση τους, στην οποία προκάλεσε οικονομική ζημιά.

Πρόκειται για τις γνωστές δηλώσεις που είχε κάνει σε τοπικά ΜΜΕ αλλά και σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Μιχαηλίδης, υποστηρίζοντας ότι στο καφέ που διατηρεί ο Γιάννης Μιχαηλίδης και είναι ιδιοκτησία του πατέρα του Στέλιου, «ξήλωσαν» παρτέρι που ήταν χώρος πρασίνου, με σκοπό να αναπτυχθούν τραπεζοκαθίσματα.

Μάλιστα ο ανεξάρτητος και… μεμονωμένος δημοτικός σύμβουλος, πήρε τότε… σβάρνα όλα τα πρόθυμα να τον φιλοξενήσουν τοπικά ΜΜΕ, μια και έκανε καταγγελίες που “άγγιζαν” την σημερινή δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη και μιλούσε συνέχεια για το συγκεκριμένο ζήτημα. Αποτέλεσμα όλης αυτής της “εκστρατείας” ήταν να υποστεί οικονομική ζημιά η επιχείρηση, την οποία όπως υποστηρίζουν στην αγωγή τους Στέλιος και Γιάννης Μιχαηλίδης δυσφήμισε ο Παύλος Μιχαηλίδης και είχαν σημαντική απώλεια εσόδων. Γι’ αυτό στην ΑΓΩΓΗ που κατέθεσαν εναντίον του, ζητούν από 30.000 ευρώ αποζημίωση ο καθένας και 26.000 ευρώ για τα απολεσθέντα έσοδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί για τον προσεχή Νοέμβριο και ο Παύλος Μιχαηλίδης έναν από τους μάρτυρες υπεράσπισης που έχει προτείνει, είναι και ο Σάββας Δευτεραίος, επικεφαλής ης προσκείμενης στο ΚΚΕ δημοτικής παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση”.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*