Μαυρίδης: Καταιγίδα αρνητικών σχολίων για την σημερινή συνάντηση του με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Μαυρίδης: Καταιγίδα αρνητικών σχολίων για την σημερινή συνάντηση του με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Θέλησε να δείξει, με την γνωστή κουτοπονηριά που τον διακρίνει, ότι έχει… υψηλές γνωριμίες και διασυνδέσεις με κυβερνητικά στελέχη ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, αλλά τελικά… βρήκε τον μπελά του.

Κι αυτό γιατ;i, κάτω από την φωτογραφία που “ανέβασε” στην προsωπική του σελίδα στο facebook, για την συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο Astir Egnatia της Αλεξανδρούπολης με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, υπήρξε… καταιγίδα αρνητικών σχολίων. Αν εξαιρέσουμε τους γνωστούς τρεις-τέσσερις που τον… αποθεώνουν και οι περισσότεροι μάλιστα δεν είναι από την Ορεστιάδα και ούτε ψηφίζουν σε αυτήν, ακόμα και άνθρωποι που σε άλλες περιπτώσεις του κάνουν θετικά σχόλια, εξέφρασαν την έντονη ενόχληση τους. Κάποιοι μάλιστα εξέφρασαν και την αρνητική έκπληξη τους γι’ αυτή την συνάντηση, λες και δεν γνωρίζουν ότι ο κ.Μαυρίδης… περιφέρει συχνά και επικαλείται ότι έχει πολύ καλές προσωπικές σχέσεις με τον κ.Γεωργιάδη. Άλλωστε ήταν ένας από τους 50 που υπέγραψαν την υποψηφιότητα του για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, όταν εκλέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συγκεκριμένη συνάντηση πάντως έγινε από… σπόντα, αφού ο υπουργός Ανάπτυξης βρέθηκε από χθες στην Αλεξανδρούπολη για να μεταβεί βασικά στην Ξάνθη και να πάρει μέρος σε εκδήλωση της ΣΕΚΑΠ που οργάνωσε η ιαπωνική εταιρεία η οποία την αγόρασε από τον Ιβάν Σαββίδη. Απλά ο δήμαρχος Ορεστιάδας, “πετάχτηκε” ως την πρωτεύουσα του νομού για να βγάλει αυτή την φωτογραφία, πιστεύοντας ότι θα του βελτιώσει το κομματικό και αυτοδιοικητικό ίματζ, το οποίο είναι γνωστό ότι έχει “τραυματιστεί” πολύ σοβαρά από τους απαράδεκτους χειρισμούς και τις ολιγωρίες του στο θέμα του ΚΥΤ Φυλακίου.