Σουφλί: Οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί για ανήμπορους, ξεκινούν σε όλο τον δήμο

Σουφλί: Οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί για ανήμπορους, ξεκινούν σε όλο τον δήμο

Οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί ξεκινούν στον δήμο Σουφλίου για όσους κατοίκους είναι ανήμποροι να μετακινηθούν.

Σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σουφλίου, τα άτομα που εξυπηρετούνται από το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Όπως μάλιστα ανακοινώθηκε, στα πλαίσια του Προγράμματος Εμβολιασμού Κατ΄ οίκον, η Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Σουφλίου καλεί τους πολίτες να δηλώσουν τη συμμετοχή ατόμων που δεν δύναται να προσέλθουν στο Εμβολιαστικό Κέντρο.

Η καταγραφή των πολιτών ξεκίνησε σήμερα 21/07/2021 και θα ολοκληρωθεί στις 23/07/2021, τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 07:00π.μ. έως και τις 14:30μ.μ. στο Τηλεφωνικό Κέντρο του Κέντρου Υγείας Σουφλίου στο τηλέφωνο 2554350011.
Για την καταγραφή απαιτείται :
Ονοματεπώνυμο
ΑΜΚΑ
Διεύθυνση κατοικίας και Ταχυδρομικός κώδικας.
Οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιηθούν από κινητή μονάδα του Κέντρου Υγείας Σουφλίου από τις 30/07/2021 έως και 06/08/2021, τις εργάσιμες ημέρες, εκτός Σαββατοκύριακου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας και την δημοσιογράφο Μαρία Μανάκα, ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Θα περάσουμε πόρτα πόρτα, ώστε να φτάσουμε κοντά σε όλους, σε κάθε οικισμό, για να εμβολιαστούν όσοι αδυνατούν να έρθουν στις μονάδες υγείας της περιοχής».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*