Γκαρά: Ζήτησε ν’ αποσπάσει νοσοκόμα στο γραφείο της, ενώ κατηγορεί την Κυβέρνηση για ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού!!!

Γκαρά: Ζήτησε ν’ αποσπάσει νοσοκόμα στο γραφείο της, ενώ κατηγορεί την Κυβέρνηση για ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού!!!

-Με αίτημα της στο υπουργείο Εσωτερικών, ζήτησε την απόσπαση νοσηλεύτριας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης στο βουλευτικό της γραφείο

-Όλα αυτά η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, την στιγμή που το κόμμα της κατηγορεί την Κυβέρνηση για τεράστιες ελλείψεις και νοσηλευτικού προσωπικού

Ο πολιτικός φαρισαϊσμός και η υποκρισία σε όλο τους το μεγαλείο, στην περίπτωση της βουλευτού Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσας Γκαρά.

Την στιγμή που η ίδια και το κόμμα της έχουν κάνει “σημαία” και κατηγορούν την Κυβέρνηση για τεράστιες ελλείψεις νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία όλης της χώρας, σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του Evros-news.gr, με αίτημα της στο υπουργείο Εσωτερικών, ζήτησε την ΑΠΟΣΠΑΣΗ στο βουλευτικό της γραφείο, για νοσοκόμα που εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Από το Νοσοκομείο Αναφοράς κορονοϊού για όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όπως είναι αυτό της Αλεξανδρούπολης και με τα δεδομένα σημαντικά προβλήματα ελλείψεων σε νοσηλευτικό προσωπικό. Όταν καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια όλους τους προηγούμενους μήνες με προσλήψεις έκτακτου προσωπικού λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και οι ανάγκες για επιπλέον προσλήψεις παραμένουν επιτακτικές, η η κ.Γκαρά θέλει να πάρει νοσηλεύτρια με απόσπαση στο γραφείο της.

Πριν λίγους μήνες, μετά από επίσκεψη της και στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, είχε δηλώσει η βουλευτής Έβρου και Αν. Τομεάρχης Ενημέρωσης, Επικοινωνίας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά ότι: “Υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις στο προσωπικό, γεγονός που κάνει τις συνθήκες σήμερα απολύτως οριακές. Η Κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε εξπρές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, γιατρών και νοσηλευτών”.

Ο πολιτικός φαρισαϊσμός της μάλιστα είναι τόσο μεγάλος, που την περασμένη Δευτέρα επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και μετά από συζήτηση με τον Διοικητή Χρήστο Καπετανίδη και εκπροσώπους των εργαζομένων, κατηγόρησε και πάλι την Κυβέρνηση, όπως κάνει με ιδιαίτερη σφοδρότητα αυτό τον καιρό και πάλι το κόμμα της, για τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό. Όpως μάλιστα τονίζει σε ανακοίνωση της για αυτή την επίσκεψη: “Πρέπει να προχωρήσουν άμεσα οι προγραμματισμένες από το 2019 απαραίτητες μόνιμες προσλήψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό”.

Αρνητικός στην απόσπαση ο Διοικητής του

Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπουλης Β. Ρούφος

Το αίτημα της βουλευτού Έβρου έχει κατατεθεί εδώ και αρκετές ημέρες στο υπουργείο Εσωτερικών και ζητάει την ΑΠΟΣΠΑΣΗ της συγκεκριμένης νοσηλεύτριας στο βουλευτικό της γραφείο. Όταν όμως ενημερώθηκε μέσω εγγράφου ο Διοικητής του νοσοκομείου Βαγγέλης Ρούφος, ο οποίος θα πρέπει με βάση το νόμο να δώσει την συγκατάθεση του, αυτός ήταν ξεκάθαρα ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ και τόνισε ότι δεν μπορεί να ικανοποιηθεί το συγκεκριμένο αίτημα. Όχι μόνο της συγκεκριμένης βουλευτού, αλλά και οποιουδήποτε άλλου, αφού υπάρχουν ήδη ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό και δεν είναι δυνατόν να φεύγουν νοσηλεύτριες σε βουλευτικά γραφεία.

To Evros-news.gr δεν θα μπορούσε να μην αναδείξει το συγκεκριμένο θέμα, που αποτελεί μνημείο πολιτικού φαρισαϊσμού και υποκρισίας, όχι μόνο της συγκεκριμένης βουλευτού Έβρου αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο θα κάναμε και το έχουμε αποδείξει, αν στη θέση της Νατάσας Γκαρά ήταν κάποιος βουλευτής της Ν.Δ και ζητούσε να αποσπάσει στο γραφείο του νοσηλευτή, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού ιαι τεράστιων ελλείψεων υγειονομικού προσωπικού. Έχουμε αποδείξει άλλωστε και πρόσφατα, με το θέμα που αναδείξαμε και αφορούσε την απόσπαση της συζύγου του βουλευτή Έβρου Τάσου Δημοσχάκη στο βουλευτικό του γραφείο από το υπουργείο Οικονομικών, ότι δεν είμαστε σαν τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ που τέτοια θέματα τα κάνουν… γαργάρα.