Κρεοπωλείο ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ-Αλεξανδρούπολη: Ντόπια, πεντανόστιμα κρέατα Ορεινού Όγκου Σουφλίου, παραδοσιακά λουκάνικα, καβουρμάς, αλλαντικά, τυριά

Ψάχνεις φρεσκότατα, ντόπια κρέατα, εξαιρετικής ποιότητας και νοστιμιάς στην Αλεξανδρούπολη; Η επιλογή σου είναι μία και μοναδική. Κρεοπωλείο ΠΑΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ, 14ης Μαίου 153 & Ιωακείμ Καβύρη 118, στο τέρμα ανόδου.

Μια ασύγκριτη ποικιλία από ντόπια κρέατα Ορεινού Όγκου Σουφλίου, επιλεγμένα με πολύ μεράκι και εμπειρία, σε περιμένουν στις καλύτερες πάντα τιμές, για να γεμίζεις διαρκώς το τραπέζι σου με τις πιο λαχταριστές νοστιμιές.
Με ιστορία 64 χρόνων, από το 1957, το Παραδοσιακό ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ διαλέγει για εσάς τα καλύτερα κρέατα, φροντίζοντας να έχετε στο τραπέζι σας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικής νοστιμιάς.
Ντόπια Κρέατα Ορεινού Όγκου Σουφλίου, αλλά και παραδοσιακά, χωριάτικα Λουκάνικα, ασύγκριτος Καβουρμάς και πολλά Χειροποίητα Παρασκευάσματα κρέατος. Μοσχάρια, κατσίκια, αρνιά, αλλά και κοτόπουλα, σας περιμένουν στο κατάστημα μας.

14ης Μαίου 153 & Ιωακείμ Καβύρη 118, στο τέρμα ανόδου

                 
Όλα τα εκλεκτά προϊόντα μας έρχονται σπίτι σας με delivery. Αρκεί ένα τηλεφώνημα στα: 

2551 110408

6945411013

Στο Κρεοπωλείο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΤΖΙΔΗΣ επίσης θα βρείτε: 

Αλλαντικά

Τυριά

Μπαχαρικά

Ντόπια, γνήσια προϊόντα, μικρών παραγωγών, φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγνά υλικά