Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Αντί για 3ήμερη “Λευκή Νύχτα” που συζητούσαν, τελικά τριήμερο εκπτώσεων;

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Αντί για 3ήμερη “Λευκή Νύχτα” που συζητούσαν, τελικά τριήμερο εκπτώσεων;

Για διοργάνωση φέτος 3ήμερης “Λευκής Νύχτας” 5,6 και 7 Αυγούστου από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης υπήρχαν πληροφορίες όλο το προηγούμενο διάστημα και δεν διαψεύδονταν, αλλά τελικά θα έχουμε απλά τριήμερο εκπτώσεων τις συγκεκριμένες ημέρες.

Αν και ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Κασαπίδης, στις 19 Ιουλίου μιλώντας στο ραδιόφωνο του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Κολιού, δήλωνε πως υπάρχει σκέψη να… απλωθεί σε τρεις ημέρες η “Λευκή Νύχτα εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα και κάτι τέτοιο το προετοίμαζαν καιρό με την Πρόεδρο Βίβιαν Κουρμπανιάν, τελικά όλα δείχνουν ότι “ναυαγεί”. Γιατί η επίσημη ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου που υπογράφουν η Πρόεδρος του κ.Κουρμπανιάν και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Κουρτίδης, άλλα αναφέρει. Παρ’ ότι και πάλι δεν ξεκαθαρίζει τα πράγματα πλήρως, τονίζεται ότι:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά στοιχεία καθώς και τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών σχετικά με την εξάπλωση του covid 19, ανακοινώνει για φέτος το τριήμερο εκπτώσεων  από 5 έως 7 Αυγούστου για την αγορά της Αλεξανδρούπολης, κατά το οποίο τα καταστήματα θα μπορούν να προβούν σε επιπλέον εκπτώσεις με έναρξη την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 όπου τα καταστήματα θα μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά έως την 12.00 μ.μ.. Την ίδια ημέρα ήτοι την Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021,  θα πεζοδρομηθούν οι δρόμοι του κέντρου της πόλης για την διευκόλυνση της διέλευσης του καταναλωτικού κοινού.

Παροτρύνουμε λοιπόν το καταναλωτικό κοινό της πόλης μας να επισκεφτεί τα καταστήματα της Αλεξανδρούπολης γιατί

ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΑ

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΣΠΑΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 5 ΜΕ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ”

Αυτά αναφέρονται στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου και δεν διευκρινίζεται τι θα ισχύσει την Παρασκευή και το Σάββατο 6 και 7 Αυγούστου. Θα είναι και πάλι ανοιχτά τα καταστήματα ως τις 12 το βράδυ και θα πεζοδρομηθούν στο κέντρο της πόλης οι δρόμοι όπως την Πέμπτη 5 Αυγούστου; Επίσης, δε υπάρχει καμιά αναφορά μέχρι τώρα, για μουσικές εκδηλώσεις που πάντα συνόδευαν τα προηγούμενα χρόνια την “Λευκή Νύχτα”. Θα υπάρξουν τέτοιες και με ποια μορφή;

Είναι πάντως δεδομένο, ότι ο κορονοϊός και τα μέτρα προφύλαξης, αποτέλεσαν μια πολύ καλή και βολική δικαιολογία για την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου, με επικεφαλής την Πρόεδρο του Βίβιαν Κουρμπανιάν, αφού εξ αρχής ήταν δεδομένο πως δεν ήταν εφικτό να διοργανωθεί μια… φαραωνική “Λευκή Νύχτα” διάρκειας 3 ημέρων, μια και απαιτούνταν πάρα πολλά χρήματα για τις παράλληλες εκδηλώσεις και οι απαραίτητοι χορηγοί σε τέτοιες δύσκολες οικονομικά εποχές δεν βρίσκονταν. Στα λόγια όλα είναι καλά, όμως για να πραγματοποιήσεις εκδηλώσεις τόσων ημερών απαιτούνται χρήματα χορηγών και πρέπει να τους βρεις. Κι αυτό προφανώς δεν το κατάφερε η κ.Κουρμπανιάν με τους συνεργάτες της. Οπότε ήρθε η… αναδίπλωση, με την ανακοίνωση για τριήμερο εκπτώσεων, αντί “Λευκές Νύχτες” 3 ημερών.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*