ΕΠΟΦΕ: Πρόσκληση στους πολιτιστικούς συλλόγους για βοήθεια στα γυρίσματα της ιστορικής ταινίας “ΠΕΝΤΕ 5”

ΕΠΟΦΕ: Πρόσκληση στους πολιτιστικούς συλλόγους για βοήθεια στα γυρίσματα της ιστορικής ταινίας “ΠΕΝΤΕ 5”

Πρόσκληση προς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους αλλά και σε μεμονωμένα φυσικά πρόσωπα (καλλιτέχνες, δημιουργοί κ.α.) για συμμετοχή στην ιστορική κινηματογραφική ταινία “ΠΕΝΤΕ 5 – ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ, απηύθυνε η ΕΠΟΦΕ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της:
“Σε συνέχεια της ανταπόκρισης σας στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, με θέμα τη συμμετοχή μελών των συλλόγων στα γυρίσματα της ιστορικής κινηματογραφικής ταινίας «ΠΕΝΤΕ 5», σας πληροφορούμε τα παρακάτω:
Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο της προ-παραγωγής. Αυτό σημαίνει ότι, η παραγωγή αναζητά κομπάρσους και εθελοντές. Απαιτείται αρκετός κόσμος κάθε ηλικίας (παιδιά, έφηβοι, νέοι, ενήλικες/γυναίκες & άντρες). Οι κομπάρσοι θα εμφανίζονται σε σκηνές που θα απαιτείται πλήθος κόσμου, ενώ οι εθελοντές θα προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων και για όσο χρόνο οι ίδιοι μπορούν και επιθυμούν.
 Ως απόρροια των ανωτέρω, ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ή μεμονωμένο φυσικό πρόσωπο – καλλιτέχνης, δημιουργός κ.α.) ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ή ΩΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ (ή και τα δυο) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ, παρακαλούμε να αποστείλει άμεσα τα παρακάτω στοιχεία στο τηλέφωνο (ή email) του υπεύθυνου για τους εθελοντές και κομπάρσους της ταινίας: 6977225868 / ή στο email: pavlos74@gmail.com (καθώς και να κοινοποιήσει και στο email της ΕΠΟΦΕ: epofe.evros@gmail.com ) τα παρακάτω:
  • Ονοματεπώνυμο
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • E-mail (εάν διαθέτει)
  • Ηλικία
Σύντομο Ιστορικό: Το Εκ κίνηση Πολιτιστικό Σωματείο με τη συμμετοχή δημοφιλών ηθοποιών, αρχίζουν το καλοκαίρι στον Έβρο, τα γυρίσματα της ιστορικής ταινίας «Πέντε 5», με την οποία ο γνωστός σκηνοθέτης Βασίλης Τσικάρας ολοκληρώνει την τριλογία του για το 1821, μετά τις προηγούμενες επιτυχίες «Έξοδος 1826» και «Πολιορκία». Το «Πέντε 5» είναι ένα ιστορικό δράμα που αναδεικνύει το ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης (Σεπτέμβριος 1821), την Επανάσταση του 1821 στη Θράκη, ήρωες εκείνης της περιόδου και τέλος τους Νεομάρτυρες του νησιού.
~ Συμμετέχουμε, στηρίζουμε κάθε έγκριτη προσπάθεια που αναδεικνύει τον Έβρο και τη Θράκη μας εν γένει