Συνάντηση Κελέτση-Πρωθυπουργού: Επιβεβαιώθηκε η επέκταση ΚΥΤ Φυλακίου κατά 33,5 στρ. και αύξηση λαθρομεταναστών στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ

Συνάντηση Κελέτση-Πρωθυπουργού: Επιβεβαιώθηκε η επέκταση ΚΥΤ Φυλακίου κατά 33,5 στρ. και αύξηση λαθρομεταναστών στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στο Μαξίμου, από αυτές που έχει κάθε κυβερνητικός βουλευτής, πραγματοποίησε την περασμένη Τετάρτη ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Σταύρος Κελέτσης.

Με ανάρτηση του μάλιστα. ανέφερε τα θέματα που συζήτησαν, επισημαίνοντας:

“Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκα την Τετάρτη. Συζητήσαμε όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν σήμερα τον Έβρο και τη Θράκη. Του έθεσα το πρόβλημα της συνεχώς αυξανόμενης ροής μεταναστών το τελευταίο διάστημα από την Βουλγαρία.

Με διαβεβαίωσε ότι στο ΚΥΤ Φυλακίου θα εφαρμοστούν ακριβώς όσα συμφωνήθηκαν”.

Έχει ιδιαίτερη σημασία, επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει… σιγή ασυρμάτου για τις κυβερνητικές προθέσεις όσον αφορά τα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας (ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης από τον Μάρτιο ακόμα περιμένει να έρθει ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης αλλά και τα Τεχνικά Δελτία των έργων), τι ακριβώς υποστηρίζει στην δήλωση του ο κ.Κελέτσης. Ότι δηλαδή ο Πρωθυπουργός τον διαβεβαίωσε πως θα εφαρμοστούν ακριβώς όσα συμφωνήθηκαν. Άρα, προχωράει κανονικά η επέκταση σε χώρους του ΚΥΤ Φυλακίου κατά 33,5 στρέμματα αντί 23 εκατ. ευρώ και φυσικά η αύξηση του αριθμού των φιλοξενούμενων λαθρομεταναστών στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου. Γι’ αυτά λοιπόν ο βουλευτής Έβρου σχεδόν… πανηγυρίζει.

Πάντως δεν είναι τυχαίο ότι αναφέρεται για την συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε δυο θέματα που αφορούν τους λαθρομετανάστες και όχι σε άλλα επίσης πολύ σοβαρά προβλήματα του νομού. Όπως η αποψίλωση υπηρεσιών και τραπεζών, με κλείσιμο ή υποβάθμιση υποκαταστημάτων ΕΛΤΑ και Εθνικής Τράπεζας ή Τράπεζας Πειραιώς, η περαιτέρω υποβάθμιση των Σχολών ΑΕΙ κυρίως στο βόρειο Έβρο και η έλλειψη αναπτυξιακών αποφάσεων. Γιατί έχει καταλάβει και το νοιώθει σε κάθε επίσκεψη του στο νομό, ότι ο κόσμος του καταλογίζει απαράδεκτη και… δουλοπρεπή στην Κυβέρνηση στάση, στο θέμα επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου, όπου αντί να εκπροσωπεί και να εκφράζει τον κόσμο που τον ψήφισε, λειτούργησε ως… Γραφείο Τύπου του ανεκδιήγητου υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη.

“Ανακάλυψε” επίσης τώρα ο Σταύρος Κελέτσης, ένα πρόβλημα που μήνες τώρα το έχουμε αναφέρει, την είσοδο δηλαδή μέσω Βουλγαρίας από την Τουρκία, εκατοντάδων λαθρομεταναστών. Μια καλή ιδέα θα ήταν να αυτοπροταθεί πάντως στον Πρωθυπουργό ως… κομάντο που είναι (“βατράχι” όπως… βάφτισε τον βουλευτή μας το Evros-news.gr) να αναλάβει δράση ο ίδιος στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα για περιορισμού εισόδου των λαθρομεταναστών.

Υ.Γ: Ελπίζουμε να μην αρχίσει πάλι τα… παράπονα προς το Μέγαρο Μαξίμου, τηλεφωνικά ή δια ζώσης, για το… κακό Evros-news.gr και τον κακό Πιτιακούδη που είναι ανεξέλεγκτος και του κάνει κακόπιστη κριτική, ζητώντας να μας… συνετίσουν με όποιον τρόπο μπορούν.