Αλεξανδρούπολη F.C: Σε πόστο έκπληξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Χρήστος Χιονάς

Αλεξανδρούπολη F.C: Σε πόστο έκπληξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Χρήστος Χιονάς

ΓΚΟΛ… με τον παλαίμαχο διεθνή άσσο Χρήστο Χιονά πέτυχε η Αλεξανδρούπολη F.C., αφού σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της, αναλαμβάνει πόστο έκπληξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Χιονάς συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας Παναγιώτη Λογαρά, με τον οποίο ήταν και συμπαίκτες στην Δόξα Δράμας και σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν:
Η Αλεξανδρούπολη FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Παναγιώτης Λογαράς, ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Δόξας Δράμας, του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και της Καλαμάτας, Χιονά Χρήστο, για να αναλάβει σημαντικό πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου!
Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη μας προσπάθεια για την ανάδειξη της ομάδας, της πόλης και του Νομού”.
Ο Χρήστος Χιονάς που κατάγεται από την Συκορράχη Αλεξανδρούπολης, φόρεσε την φανέλα του Α.Ο. Αλεξανδρούπολης (“ΑΛΕΞ”) στο ξεκίνημα της καριέρας του κα στη συνέχεια πήγε σε Δόξα Δράμας, όπου είχε συμπαίκτες τον Παναγιώτη Λογαρά, αλλά και τον προπονητή της ομάδας Νίκο Ουσταμπασίδη και το νέο Γενικό Αρχηγό Αλέκο Παναγιωτίδη. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και τότε έπαιξε και στην εθνική ομάδα (επί Χρήστου Αρχοντίδη). Φόρεσε ακόμα τις φανέλες της Ξάνθης, της Καλαμάτας αλλά και την Θράκης Αλεξανδρούπολης, όπως ονομαστεί κάποια στιγμή η τοπική ομάδα μετά από την ένωση Εθνικού και “ΑΛΕΞ”.
Πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση από την διοίκηση της Αλεξανδρούπολης F.C, αφού είναι ποδοσφαιράνθρωπος με σημαντική εμπειρία στον χώρο και γνωρίζει τους περισσότερους που ανήκουν στην ομάδα, μια και όπως επισημάναμε υπήρξαν συμπαίκτες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*