Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας (πρώην ΕΒΡΟΥ): Απολύσεις εργαζομένων, μετά το κλείσιμο υποκαταστημάτων Διδυμοτείχου, Σουφλίου, Φερών

Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας (πρώην ΕΒΡΟΥ): Απολύσεις εργαζομένων, μετά το κλείσιμο υποκαταστημάτων Διδυμοτείχου, Σουφλίου, Φερών

Το κλείσιμο των τριών υποκαταστημάτων της στο νομό Έβρου και συγκεκριμένα σε Διδυμότειχο, Σουφλί και Φέρες, συνοδεύτηκαν και με απολύσεις εργαζομένων από την Συνεταιριστική Τράπεζα Δράμας, την πρώην Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, τρεις εργαζόμενοι από το υποκατάστημα της Αλεξανδρούπολης απολύθηκαν ήδη, ανάμεσα τους και ο επί πολλά χρόνια Διευθυντής του (την θέση του πήρε γυναίκα συνάδερφος του που μετακόμισε από τις Φέρες όπου έκλεισε το υποκατάστημα). Ένας ακόμα επέλεξε να αποδεχθεί την εθελουσία έξοδο που εφαρμόστηκε από τα νέα “αφεντικά” της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δράμας. Άλλοι δύο υπάλληλοι απολύθηκαν από την Δράμα, όπου έμεινε μόνο το υποκατάστημα της πόλης.

Δυστυχώς, υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να αποτελέσουν παρελθόν και άλλοι υπάλληλοι, για την πάλαι ποτέ δραστήρια και με σημαντική παρουσία στην περιοχή μας Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου, όπου παραμένουν πελάτες και καταθέτες δήμοι του Έβρου αλλά και υπηρεσίες τους. Άσχετα αν πλέον δεν έχει έχει μείνει το παραμικρό από εκείνη την τράπεζα, αφού ουσιαστικά αποροφήθηκε από την αντίστοιχη της Δράμας, που και αυτή με την σειρά της άλλαξε πλέον μεγαλομετόχους.