Αλεξανδρούπολη: Πνίγηκε Εβρίτης που είχε έρθει για διακοπές απ’ την Γερμανία, όπου ήταν μετανάστης

Νέος πνιγμός ηλικιωμένου στην Αλεξανδρούπολη, αφού χθες τι μεσημέρι της Τρίτης 27 Ιουλίου, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλιακή περιοχή Ε.Ο.Τ. Αλεξανδρούπολης όπου κολυμπούσε 70χρονος συντοπίτης μας.

Πρόκειται για μετανάστη στην Γερμανία από το χωριό Πετρωτά Ορεστιάδας, ο οποίος είχε έρθει για διακοπές στον τόπο καταγωγής του όπως κάθε καλοκαίρι και έκανε το μπάνιο του στην δημοτική πλαζ της Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα στο σημείο βρέθηκε και ο ναυαγοσώστης που υπάρχει καν0ονικά στο σηείο και πρ0οσπάθησε να βοηθήσει, αλλά δυστυχώς ο άτυχος 70χρονος ήταν νεκρός.

Με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε και κατέφθασε, διακομίσθηκε στο Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τους γιατρούς.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Είναι δυστυχώς ο δεύτερος πνιγμός ηλικιωμένου συντοπίτη μας μέσα σε λίγες ημέρες και μάλιστα στην περιοχή της δημοτικής πλαζ Αλεξανδρούπολης, αφού την Δευτέρα 26 Ιουλιου το πρωί, είχε πνιγεί άλλος ένας . Να επισημάνουμε απλά επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα, ότι στην πλαζ του ΕΟΤ υπάρχει ναυαγοσώστης. Μπορεί στις άλλες παραλίες να μην έχει βρεθεί ακόμα λύση από τον δήμο Αλεξανδρούπολης, αλλά στην δημοτική πλαζ υπάρχει ναυαγοσώστης που μάλιστα στο χθεσινό συμβάν επενέβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξανδρούπολη: Πνίγηκε άνδρας ενώ κολυμπούσε σήμερα το πρωί στην Δημοτική Πλαζ