Βέλγιο: Εθελοντές του “Συλλόγου Θρακιωτών Βρυξελλών” βοήθησαν τους πληγέντες απ’ τις καταστροφικές πλημμύρες

Βέλγιο: Εθελοντές του “Συλλόγου Θρακιωτών Βρυξελλών” βοήθησαν τους πληγέντες απ’ τις καταστροφικές πλημμύρες

Καταστροφικές πλημμύρες έπληξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα τις περιοχές της Γερμανίας, του Βελγίου και της Ολλανδίας αφήνοντας πίσω τους δυστυχώς πολλά ανθρώπινα θύματα και τεράστιες ζημιές.

Χιλιάδες εθελοντές συμμετείχαν στις ενέργειες διάσωσης και παροχής βοήθειας στους πληγέντες, όπου αυτό ήταν απαραίτητο και εφικτό. Ανάμεσα τους και πολλοί νέοι Έλληνες, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο χώρο των καταστροφών και με αυταπάρνηση προσέφεραν κάθε είδους υπηρεσίες. Δεν έλειψαν και οι δικοί μας συμπατριώτες από όλη αυτήν την προσπάθεια βοήθειας και συμπαράστασης όσων δοκιμάστηκαν πολύ άγρια από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Νέοι φέροντας το λογότυπο του “Συλλόγου Θρακιωτών Βρυξελλών”, ξεχώρισαν για μία ακόμη φορά, κάνοντάς μας ιδιαίτερα περήφανους. Οι Θράκες άλλωστε πάντα έδιναν ιδιαίτερη βαρύτητα στην εθελοντική προσφορά σε κάθε είδους ευκαιρία, πόσο μάλλον όταν απειλούνται ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Πάντα περήφανοι για τους νέους συμπατριώτες μας λοιπόν, τους συγχαίρουμε και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας που εκπροσωπούν επάξια τη Θράκη κάθε στιγμή και στο Βέλγιο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*