Προβολή της Σαμοθράκης live μέσω του ΑΝΤ1, απ’ την Αντιδήμαρχο Κατερίνα Καραμήτσου (ΒΙΝΤΕΟ)

Προβολή της Σαμοθράκης live μέσω του ΑΝΤ1, απ’ την Αντιδήμαρχο Κατερίνα Καραμήτσου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τουριστική κίνηση πάει από το καλό στο καλύτερο για την Σαμοθράκη έως τώρα, τα στοιχεία δείχνουν πως έφτασε (κάποιοι υποστηρίζουν ότι ξεπέρασε) τα επίπεδα του 2019, προ κορονοϊού δηλαδή, με το νησί να βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, για θετικούς λόγους πλέον.

Μάλιστα η παρουσία εκπροσώπων της αποκαλούμενης show biz, όπως οι δημοφιλείς ηθοποιοί και τηλεπαρουσιαστές Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκος Μουτσινάς, με χιλιάδες φανατικούς υποστηρικτές να τους ακολουθούν στα λεγόμενα social media (instagram, twitter, facebook), αποτελεί μια σπουδαία και δωρεάν διαφήμιση για την Σαμοθράκη όταν ανεβάζουν σημεία που τους εντυπωσίασαν, άσχετα αν ορισμένοι… ηλίθιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν. Γιατί το νησί την έχει ανάγκη μια τέτοια, επαναλαμβάνουμε τζάμπα διαφήμιση από celebrity, είτε αρέσουν σε κάποιους είτε όχι, για αυτό που είναι ή κάνουν. Γιατί η δύναμη της εικόνας είναι τεράστια και άλλες περιοχές ή κράτη πληρώνουν τεράστια ποσά για παρόμοιες προβολές.

Άλλη μια σημαντική δωρεάν διαφήμιση, έκανε πάντως χθες το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλοκαίρι Μαζί” με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Στάθη, η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Καραμήτσου-Γιαννέλου. Συγκεκριμένα, βγήκε στην εκπομπή σε live σύνδεση (προφανώς μέσω Skype) από την περίφημη “Γριά Βάθρα” και πρόβαλλε ένα από τα σημεία κατατεθέν της Σαμοθράκης, που όποιος το επισκέπτεται του μένει αξέχαστο. Εντυπωσιακή όπως είναι και στην εμφάνιση, η κ.Καραμήτσου έστειλε και το μήνυμα πως το νησί δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον κορονοϊό και πως η τουριστική κίνηση ως τώρα είναι πολύ ικανοποιητική.

Πολλά συγχαρητήρια σίγουρα στην Αντιδήμαρχο Σαμοθράκης, που στον ΑΝΤ1 και σε μια εκπομπή την οποία βλέπουν χιλιάδες κόσμος, διαφήμισε και μάλιστα δωρεάν το νησί και τις ομορφιές του. Χωρίς να χρειαστεί να ξοδεύει ο δήμος χιλιάδες ευρώ, για διοργανώσεις αμφιβόλου αποτελεσματικότητας ημερίδων και με προσκλήσεις υπερτιμημένων Αθηναίων ή Θεσσαλονικιών δημοσιογράφων, που βγάζουν την… υποχρέωση της δωρεάν φιλοξενίας με ένα δυο κείμενα ή με συνηθισμένα ρεπορτάζ. Όπως για παράδειγμα έκανε πριν λίγο καιρό ο δήμος Αλεξανδρούπολης και ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης με τους συνεργάτες του. Η Σαμοθράκη και ο κ.Καραμήτσου τους… έβαλαν σίγουρα τα γυαλιά.