Αλεξανδρούπολη-ΣΟΚ: Νεκρός 20χρονος τα ξημερώματα, όταν έπεσε με μηχανάκι σε σταματημένο αυτοκίνητο!!!

Αλεξανδρούπολη-ΣΟΚ: Νεκρός 20χρονος τα ξημερώματα, όταν έπεσε με μηχανάκι σε σταματημένο αυτοκίνητο!!!

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα στην Αλεξανδρούπολη, στο ύψος της γέφυρας του Μαίστρου, με έναν 20χρ0νο που έχασε ακαριαία την ζωή του όταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα με το μηχανάκι του (σκούτερ) πάνω σε σταματημένο Ι.Χ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, το τραγικό δυστύχημα συνέβη περίπου στις 3.45 τα ξημερώματα, στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου από Αλεξανδρούπολη προς τις Φέρες, στα φανάρια του Μαίστρου. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό μια κοπέλα, ήταν σταματημένο κανονικά στο φανάρι που ήταν κόκκινο και ήρθε με πολύ μεγάλη ταχύτητα ο 20χρονος (γεννημένος το 2001) με το μηχανάκι και έπεσε πάνω. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει την ζωή του και οι διασώστες που έφτασαν με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δεν μπορούσαν να προσφέρουν καμιά βοήθεια. Οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου διακομίσθηκε, διαπίστωσαν απλά τον θάνατο του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Πριν λίγη ώρα η Ελληνική Αστυνομία με επίσημη ανακοίνωση της αναφέρθηκε στο τραγικό συμβάν:

“Την 2-8-2021 και ώρα 3:35, στο 2ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Συνόρων, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ημεδαπός προσέκρουσε στο πίσω μέρος Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε ημεδαπή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης”.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΙΟΥ