Αλεξανδρούπολη: Διακήρυξη Δημόσιου Διαγωνισμού, για εκμίσθωση των κυλικείων 3ου και 6ου Γυμνασίου και 4ου ΕΠΑΛ

Αλεξανδρούπολη: Διακήρυξη Δημόσιου Διαγωνισμού, για εκμίσθωση των κυλικείων 3ου και 6ου Γυμνασίου και 4ου ΕΠΑΛ

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης Αλέξανδρος Αντωνίου γνωστοποιεί  ότι  προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση των κυλικείων τριών σχολικών μονάδων.

Συγκεκριμένα, για το κυλικείο του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης, του 6ου  Πειραματικού Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης και του 4ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης. Οι τρεις διακηρύξεις έχουν ως εξής: 

  1. Για 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, γνωστοποιεί  ότι:  προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του  3ου  Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης,   που βρίσκεται στην οδό Ανθεμίου 1,  στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο γραφείο του   Διευθυντή   του  3ου  Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης , την  08  Σεπτεμβρίου  2021, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 11:00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες και στο τηλ. 25510-28063  από την Διευθύντρια  του 3ου  Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης, και από την Σχολική Επιτροπή στο τηλ. 25510 22122.

2. Για 6ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης 

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, γνωστοποιεί  ότι:  προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του  6ου  Πειραματικού Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης,   που βρίσκεται στην οδό Ανθεμίου 1,  στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο γραφείο της   Διευθύντριας   του  6ου  Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης , την  08 Σεπτεμβρίου  2021, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 11:00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες και στο τηλ. 25510-82563  από την Διευθύντρια  του 6ου  Γυμνασίου της Αλεξανδρούπολης, και από την Σχολική Επιτροπή στο τηλ. 25510 21122.

      3. Για 4ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης 

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, γνωστοποιεί  ότι:  προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του  4ου  ΕΠΑΛ της Αλεξανδρούπολης,   που βρίσκεται στην οδό Δήμητρας 1,  στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο γραφείο της   Διευθύντριας   του  4ου  ΕΠΑΛ της Αλεξανδρούπολης , την  08 Σεπτεμβρίου   2021, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 11:00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες και στο τηλ. 25510-22616  από την Διευθύντρια  του 4ου  ΕΠΑΛ της Αλεξανδρούπολης, και από την Σχολική Επιτροπή στο τηλ. 25510 21122.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής

Β΄θμιας Εκπαίδευσης του Δ.Αλεξ/πολης

              Αντωνίου Αλέξανδρος

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*