Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Αυτοί οι δρόμοι θα κλείσουν για εκπτώσεις και μόνο απόψε

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης: Αυτοί οι δρόμοι θα κλείσουν για εκπτώσεις και μόνο απόψε

Τους δρόμους που θα μείνουν κλειστοί απόψε Πέμπτη 5 Αυγούστου για την… μαϊμού “Λευκή Νύχτα” που θα είναι μόνο κάποιες επιπλέον εκπτώσεις από τα καταστήματα στις εκπτώσεις οι οποίες υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό, ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολη.

Η ανακοίνωση που υπογράφουν η Πρόεδρος Βίβιαν Κουρμπανιάν και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Κουρτίδης αναφέρει μόνο τους δρόμους που θα κλείσουν για απόψε και φυσικά δεν αναφέρει που θενά την λέξη “Λευκή Νύχτα”, παρά τα μεγαλεπήβολα σχέδια που άφηναν να… διαρρέουν τόσο η κ.Κουρμπανιάν όσο και ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Κασαπίδης μέχρι πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα, αντιλαμβανόμενοι πως κάπως έπρεπε να χαρακτηρίσουν αυτό το… ερμαφρόδιτο πράγμα που τελικά γίνεται, με εκπτώσεις δηλαδή για τρεις ημέρες ενώ ήδη “τρέχουν” εκπτώσεις και απλό κλείσιμο δρόμων απόψε με παράταση λειτουργίας καταστημάτων, το “βάφτισαν” τελικά «Εβδομάδα Εμπορίου 2021». Κάτι σαν το… βατερλό Τοψίδη στο Επιμελητήριο Έβρου με την “Εβδομάδα Εξωστρέφειας” που σημείωσε παταγώδη αποτυχία. Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και οι συνεργάτες της, μάλλον κάνουν ότι μπορούν για να τους… μιμηθούν στα ίδια αποτελέσματα.

Η ανακοίνωση λοιπόν αναφέρει:

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την «Εβδομάδα Εμπορίου 2021» από 5 έως 7 Αυγούστου για την αγορά της Αλεξανδρούπολης κατά το οποίο τα καταστήματα θα μπορούν να προβούν σε επιπλέον εκπτώσεις ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί κλείσιμο των δρόμων μόνο την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 από τις 18:00 έως την 00:30 όπως περιγράφεται παρακάτω:

Λ. Δημοκρατίας από Ίωνος Δραγούμη έως 14η Μαΐου, Ιωακείμ Καβύρη από την Λεωφόρο Δημοκρατίας έως το ύψος της οδού Εθν. Αντιστάσεως και 14ης Μαΐου από την Λεωφόρο Δημοκρατίας έως το ύψος της οδού Εθν. Αντιστάσεως, περιλαμβάνοντας και όλες τις ενδιάμεσες Φυλής, Ανατ. Θράκης, Βιζβίζη, Αίνου, Κων. Παλαιολόγου και Βενιζέλου καθώς επίσης και της οδού Λ. Δημοκρατίας από το ύψος της οδού Κομνηνών έως της οδού Τζαβέλα συμπεριλαμβάνοντας και όλες τις ενδιάμεσες οδούς Ψαρών, Σουλίου, Μεσολογγίου, Μιαούλη, Μπότσαρη, Μπουμπουλίνας Κύπρου, Διάκου, Κουντουριώτου και τις κάθετες οδούς σε αυτές όπως Ειρήνης και Δικαστηρίων.

Επισημαίνουμε ότι μόνο την Πέμπτη 05 Αυγούστου 2021 η οδός Λ. Αλεξάνδρου θα παραμείνει ανοιχτή για την εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων.

Για το διάστημα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα απαγορεύεται η στάθμευσης στις προαναφερόμενες οδούς όπου η Δημοτική Αστυνομία θα μεριμνήσει για την έγκαιρη σήμανση.