Εγνατία Οδός: Ξεκίνησαν επιτέλους οι εργασίες αποκατάστασης του… τραγικού οδοστρώματος απ’ το Αρδάνιο

Εγνατία Οδός: Ξεκίνησαν επιτέλους οι εργασίες αποκατάστασης του… τραγικού οδοστρώματος απ’ το Αρδάνιο

Ξεκίνησαν επιτέλους αυτή την εβδομάδα οι εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης του ευρισκόμενου σε απαράδεκτη και σε κάποια σημεία τραγική κατάσταση, οδοστρώματος της Εγνατίας Οδού στο κομμάτι από την Αλεξανδρούπολη ως το Αρδάνιο.

Από την περασμένη Δευτέρα συγκεκριμένα και στο ρεύμα από Αρδάνιο προς Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στην είσοδο του δρόμου για όσου έρχονται από το Σουφλί, λίγα μέτρα πριν τα διόδια Αρδανίου, η ανάδοχος εταιρεία “ΑΚΤΩΡ” με τα συνεργεία της άρχισε το ξήλωμα του παλιού ασφαλτοτάπητα που είχε τεράστια προβλήματα και το στρώσιμο του καινούργιου. Οι φωτογραφίες του Evros-news.gr είναι χαρακτηριστικές.

Αυτή την φορά μάλιστα δεν θα γίνουν εργασίες μόνο σε ένα κομμάτι, όπως είχε συμβεί πρόπερσι με 5 μόνο χιλιόμετρα, αλλά θα αποκατασταθούν πλήρως και τα δύο ρεύματα, από την Βιομηχανική Περιοχή της Αλεξανδρούπολης και μέχρι το Αρδάνιο. Τουλάχιστον όσοι είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν διόδια, να μην… καταστρέφουν συγχρόνως και τα αυτοκίνητα τους λόγω του  οδοστρώματος που σε κάποια σημεία περισσότερο θύμιζε… πίστα μότο κρος.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Αλεξανδρούπολης Λάμπρου Τσιάρα που εκδόθηκε πριν λίγο καιρό, οι εργασίες θα διαρκέσουν 2 μήνες, από τώρα έως σίγουρα μέχρι και 17 Σεπτεμβρίου 2021. Μάλιστα δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά θα γίνεται από την μια λωρίδα με αποκλεισμό της δεύτερης για την πραγματοποίηση των εργασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εγνατία οδός: Ξεκινούν τα έργα αποκατάστασης του οδοστρώματος στο τμήμα Αρδάνιο-ΒΙ.ΠΕ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*