Εξώδικο και ο υιός Δημοσχάκης, μετά την κόρη, σε Κ.Πιτιακούδη, Evros-news.gr – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ πανηγυρικά όσα γράψαμε

Εξώδικο και ο υιός Δημοσχάκης, μετά την κόρη, σε Κ.Πιτιακούδη, Evros-news.gr – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ πανηγυρικά όσα γράψαμε

-Ο Σπυρίδων Δημοσχάκης παραδέχεται ότι προσλήφθηκε ως γυμναστής στην Βουλή το 20ο6 με ειδική διαδικασία, όταν ο πατέρας του ήταν Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας

-Μονιμοποιήθηκε το 2008 επί Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, με απλή εισήγηση του Προϊστααμένου του στο γυμναστήριο

-Να περιμένουμε εξώδικο και απ’ την σύζυγο του βουλευτή Έβρου της Ν.Δ (που… κρύβεται πίσω απ’ τα παιδιά του), ο οποίος την έχει αποσπάσει στο γραφείο του από το υπουργείο Οικονομικών;

Νέο εξώδικο, το δεύτερο από την οικογένεια Δημοσχάκη, έφτασε στο Evros-news.gr και τον Κώστα Πιτιακούδη, αυτή την φορά από τον γιο του βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Τάσου Δημοσχάκη, τον Σπυρίδωνα, ο οποίος εργάζεται στην Βουλή ως γυμναστής.

Μετά την κόρη του Ζωή, η οποία προηγήθηκε με εξώδικο για όσα γράψαμε στην στήλη ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ στις 9 Ιουνίου 2021, τώρα και ο γιος του Σπύρος, μας ζητάει να ανακαλέσουμε όσα αναφέραμε για αυτόν και τον τρόπο που διορίστηκε στην Βουλή των Ελλήνων. Μόνο που με όσα αναφέρει ο υιός του πρώτου σε ψήφους βουλευτή Έβρου του κυβερνώντος κόμματος, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΜΕ μέχρι… κεραίας.

Να περιμένουμε και τρίτο εξώδικο, αυτή την φορά από την σύζυγο του βουλευτή, την Μαρία Δημοσχάκη, την οποία όπως αναφέραμε στο ίδιο δημοσίευμα, ΑΠΕΣΠΑΣΕ στο βουλευτικό του γραφείο από το υπουργείο Οικονομικών όπου εργάζεται; Είναι δυνατόν εκλεγμένος και μάλιστα πρώτος σε ψήφους βουλευτής από τον λαό του Έβρου, να… κρύβεται πίσω από τα παιδιά του και να μην μας αντιμετωπίζει στα ίσια ο ίδιος; Να βγει μπροστά και ως πρώην αστυνομικός, μια και του αρέσει να επικαλείται σε όλα τα δελτία Τύπου τα οποία εκδίδει τον τίτλο του Επίτιμου Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και να μας αντιμετωπίσει, αν θεωρεί πως ένας πολιτικός μπορεί να αντιδρά στην κριτική, όσο σκληρή και αν είναι, με εξώδικα, απειλές μηνύσεων ή αγωγών.

Παραδέχεται ότι προσλήφθηκε στην Βουλή

επί πατέρα του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Τι ακριβώς γράψαμε στην στήλη ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ για τον Σπύρο Δημοσχάκη; Το θυμίζουμε:

“Τότε για ποιον λόγο έγινε αυτός ο χαμός προεκλογικά το 2019, που ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τον Δημοσχάκη“, με ρώτησε ο φίλος μου. “Για τον γιο του Σπύρο, ο οποίος επί Κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, διορίστηκε ως γυμναστής στην Βουλή και εργάζεται στο χώρο επί της Μητροπόλεως, όπου μπορούν όσοι βουλευτές θέλουν να αθλούνται και να διατηρούν την φόρμα τους.

Δεν ξέρω αν αυτό έγινε όταν ήταν ο σημερινός βουλευτής Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αλλά σίγουρα ο διορισμός έγινε με τον τρόπο που ξέρεις καλύτερα από μένα, ως έμπειρος κοινοβουλευτικός συντάκτης. Γίνεται άλλωστε από όλα τα κόμματα, ακόμα και όσα παριστάνουν τα αντισυστημικά στα λόγια, όπως η Χρυσή Αυγή για παράδειγμα, όμως στο συγκεκριμένο θέμα όλοι τα ίδια κάνουν”, τον… διαφώτισα”.

Αυτά ακριβώς γράψαμε στο Evros-news.gr και στην συγκεκριμένη στήλη. Τα οποία ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ στο εξώδικο που μας έστειλε ο γιος του βουλευτή Έβρου:

Τι ακριβώς παραδέχεται λοιπόν ο Σπύρος Δημοσχάκης;

  • Προσλήφθηκε αρχικά ως συμβασιούχος, με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, τον Ιούνιο του 2006. Ο πατέρας του Τάσος Δημοσχάκης, νυν βουλευτής από το 2015 της Ν.Δ στον Έβρο, διετέλεσε Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας από τις 28-02-2006 έως τις 27-02-2008. Τον Φεβρουάριο του 2006 ανέλαβε δηλαδή το υψηλότερο πόστο της ΕΛ.ΑΣ και τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου ο γιος του ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ως γυμναστής στην Βουλή. Αυτό που εμείς στο άρθρο μας αναρωτιόμασταν αν συνέβη επί Αρχηγίας του πατέρα, ο υιός Δημοσχάκης επιβεβαιώνει πως τότε έγινε.
  • Όπως επίσης αναφέρει ο Σπύρος Δημοσχάκης: “Επιλέχθηκα από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων”. Τότε γιατί διαμαρτύρεται στο εξώδικο του, επειδή γράφουμε:  “Δεν ξέρω αν αυτό έγινε όταν ήταν ο σημερινός βουλευτής Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αλλά σίγουρα ο διορισμός έγινε με τον τρόπο που ξέρεις καλύτερα από μένα, ως έμπειρος κοινοβουλευτικός συντάκτης. Γίνεται άλλωστε από όλα τα κόμματα, ακόμα και όσα παριστάνουν τα αντισυστημικά στα λόγια, όπως η Χρυσή Αυγή για παράδειγμα, όμως στο συγκεκριμένο θέμα όλοι τα ίδια κάνουν, τον… διαφώτισα”.

  • ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ από Επιτροπή της Βουλής παραδέχεται. Ούτε ΑΣΕΠ, ούτε διαγωνισμοί, ούτε τίποτα άλλο. Με τον τρόπο που διαχρονικά η Βουλή προσλαμβάνει προσωπικό, έγινε και η αρχική πρόσληψη ως συμβασιούχου του Σπύρου Δημοσχάκη.
  • Τι ακολούθησε; Το γράφει ο ίδιος ο γιος του βουλευτή Έβρου στο εξώδικο του: “Υπέγραψα τρεις εννιάμηνες συμβάσεις ορισμένου χρόνου και στην λήξη της 3ης και κατόπιν εισήγησης του Προϊσταμένου του Τμήματος, περί ευδοκίμου προϋπηρεσίας, υπέγραψα σύμβαση αορίστου χρόνου εργασίας”. Μονιμοποιήθηκε δηλαδή.
  • Αν υπολογίσουμε τις τρεις 9μηνες συμβάσεις, η μονιμοποίηση του έγινε τον Σεπτέμβριο του 2008. Επί Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή δηλαδή, η οποία έχασε τις εκλογές τον Οκτώβριο του 2009. Όπως γράφουμε δηλαδή, επί Κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή προσλήφθηκε αρχικά το 2006 (πρώτη Κυβέρνηση Καραμανλή 2004-2007) ως συμβασιούχος και μονιμοποιήθηκε το 2008 (δεύτερη Κυβέρνηση Καραμανλή 2007-2009). Άρα, το ψέμα και συκοφαντικό γράψαμε που μας… απειλεί με άλλες νομικές ενέργειες ο υιός του βουλευτή;
  • Επίσης. Ξέρετε όλοι σας πολλούς συμβασιούχους ορισμένου χρόνου, οι οποίοι μετά από 3 συμβάσεις συνολικά και με μια ΑΠΛΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ του Προϊσταμένου τους ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ; Υπάρχει έστω και ένας, πλην του υιού Δημοσχάκη;
  • Ο Σπύρος Δημοσχάκης αναφέρει επίσης, ως λόγο της επιλογής του από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, ότι είναι απόφοιτος Φυσικής Αγωγής (γυμναστής δηλαδή), ενώ υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός στις Ειδικές Δυνάμεις. Μπορούμε να βρούμε αν όχι εκατοντάδες, δεκάδες σίγουρα που έχουν επίσης πτυχίο Φυσικής Αγωγής και υπηρέτησαν επίσης είτε ως έφεδροι αξιωματικοί, είτε στις ειδικές δυνάμεις. Αλήθεια, η εμπειρία από τις ειδικές δυνάμεις που βοηθάει ώστε να γυμνάζεις βουλευτές στο γυμναστήριο της Βουλής;

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο από όσα παραθέσαμε, ότι με το εξώδικο του ο Σπύρος Δημοσχάκης, γιος του βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Τάσου Δημοσχάκη, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ όσα έγραψε το Evros-news.gr στην στήλη ΕΒΡΟ…ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ. Οπότε, ούτε η “απειλή” ότι αν δεν ανακαλέσουμε όσα γράψαμε, τα οποία ο ίδιος παραδέχθηκε πως είναι αλήθεια, “θα προβεί σε όλες τις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες εναντίον μας μπορεί να μας φοβίσει, ούτε η προσπάθεια του πατέρα του πολιτικού ο οποίος προφανώς θέλει τα ΜΜΕ να τον… γλύφουν όπως εμετικά κάνουν ορισμένα στον Έβρο, θα μας αποτρέψει να κάνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό.

Υ.Γ: Κανονικά και αυτό το εξώδικο, όπως και το προηγούμενο της Ζωής Δημοσχάκη, θα μπορούσα να μην το παραλάβω από τον δικαστικό επιμελητή, γιατί αφορά έναν Κώστα Πιτιακούδη του Γεωργίου και της Ολυμπίας. Γιατί εγώ είμαι Κώστας Πιτιακούδης του Γεωργίου (καλή του ώρα εκεί πάνω στον ουρανό που βρίσκεται) και της Λαμπρινής (ζωή να ‘χει η μανούλα μου να τα… χιλιάσει). Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες, μπροστά στην ξεκάθαρη προσπάθεια του βουλευτή Έβρου της Ν.Δ Τάσου Δημοσχάκη να μας… φιμώσει με εξώδικα και απειλή μηνύσεων κα αγωγών εκ μέρους των παιδιών του.