Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Εξασφαλίστηκε η ενδοκρινολογική κάλυψη των ατόμων με μεσογειακή αναιμία

Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Εξασφαλίστηκε η ενδοκρινολογική κάλυψη των ατόμων με μεσογειακή αναιμία

Εξασφαλίσθηκε η ενδοκρινολογική παρακολούθηση των ατόμων με μεσογειακή αναιμία για το Πανεπιστηιιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, μετά από συντονισμένες κινήσεις και ενέργειες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε:

“Ο Διοικητής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Ρούφος, είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των Δ/ντών της Αιματολογικής κλινικής Π.Γ.Ν.Α., κ. Ιωάννη Κοτσιανίδη, του Ενδοκρινολογικού τμήματος Γ.Ν.Θ. Ιπποκρατείου, κ. Μαρίνα Κήτα και του κ. Βασίλη Δήμου,
προέδρου του Ελληνικού Συλλόγου Θαλασσαιμίας εξασφαλίσθηκε η ενδοκρινολογική παρακολούθηση των ατόμων με μεσογειακή αναιμία.
Ο ειδικός ενδοκρινολόγος Δ/ντης ΕΣΥ κ. Αθανάσιος Παναγιώτου θα αναλάβει την εν λόγω παρακολούθηση σε συνεργασία με την κ. Παναγιώτα Γιασάρη, υπεύθυνη της μονάδας Μεσογειακής αναιμίας.
Καλύπτοντας ένα μακροχρόνιο κενό, η ευχάριστη αυτή εξέλιξη προσθέτει ακόμα ένα βήμα προς την αρτιότερη περίθαλψη των θαλασσαιμικών ατόμων της περιοχής μας”.