Σουφλί: Συγκίνηση και αποθέωση για την Δέσποινα Μοίρου απ’ τους συντοπίτες της (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Σουφλί: Συγκίνηση και αποθέωση για την Δέσποινα Μοίρου απ’ τους συντοπίτες της (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

-Παρουσία του πατέρα και της μητέρας της η Σουφλιώτισσα ηθοποιός εντυπωσίασε στην παράσταση- μονόλογο “Μπουμπουλίνα και Κολοκοτρώνης 1821-2021”

-Πρώτη φορά έπαιξε στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε

Συγκίνηση και αποθέωση από τους συντοπίτες της χθες βράδυ για την Σουφλιώτισσα ηθοποιό Δέσποινα Μοίρου, στην παράσταση- μονόλογο “Μπουμπουλίνα και Κολοκοτρώνης 1821-2021”.

Η εξαιρετική και με διεθνή καριέρα ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στις ΗΠΑ και στο Χόλυγουντ έπαιξε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στο Σουφλί, την πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε μέχρι να τελειώσει το Λύκειο, στο υπαίθριο θέατρο που βρίσκεται δίπλα στο Μουσείο Μετάξης του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς.

Παρόντες και πολύ συγκινημένοι και οι ίδιοι, ο πατέρας και η μητέρα της, η αδερφή της και άλλα μέλη της οικογένειας, αλλά και πολλοί συγγενείς, γνωστοί και φίλοι, καθώς και πολύς κόσμος. Είναι χαρακτηριστικό, ότι λόγω των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού και επειδή δεν επιτρέπεται η παρουσία όρθιων θεατών, “επιστρατεύθηκαν” δεκάδες επιπλέον καρέκλες σε όλο τον περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου να παρακολουθήσουν περισσότεροι την παράσταση. Μάλιστα την καταχειροκρότησαν, αφού επί μια και πλέον ώρα τους κράτησε όλους… καθηλωμένους με την ερμηνεία της.

Ιδιαίτερα συγκινημένη η Δέσποινα Μοίρου, ευχαρίστησε τον δήμο Σουφλίου και προσωπικά τον δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο που της έδωσε την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά στην γενέτειρα της και την πόλη που αγαπάει, σε αυτή που μένει η οικογένεια της και ευχαρίστησε τους συμπολίτες της που την καταχειροκρότησαν. Τόνισε ότι δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε και γι’ αυτό όποτε δίνει συνεντεύξεις αναφέρεται με υπερηφάνεια και καμάρι στο Σουφλί.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος κ.Καλακίκος ευχαρίστησε την πετυχημένη Σουφλιώτισσα ηθοποιό για την παρουσία της και την εντυπωσιακή εμφάνιση της στην δύσκολη παράσταση-μονόλογο που αφορούσε δυο ήρωες της Επανάστασης του 1821, την επέτειο των 200 χρόνων της οποίας γιορτάζουμε φέτος.

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΟΥ