Διακοπές στον Έβρο απ’ όπου κατάγεται, ο πολύ αγαπητός ηθοποιός Ηλίας Μελέτης

Διακοπές στον Έβρο απ’ όπου κατάγεται, ο πολύ αγαπητός ηθοποιός Ηλίας Μελέτης

Στον Έβρο βρίσκεται αυτές τις ημέρες για διακοπές, τον τόπο καταγωγής της μητέρας του, ο πολύ αγαπητός ηθοποιός Μελέτης Ηλίας, μαζί με την σύζυγο του Θέμιδα Βουτσινά και τα δυο παιδιά τους, την Κοραλένια και τον Δημήτρη.

Ο 41χρονος ηθοποιός, από τους πιο αξιόλογους και ανερχόμενους της νεότερης γενιάς, που έγινε ευρύτερα γνωστός από την πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ALHPA “Το σόι σου” που προβάλλεται χρόνια, ενώ πρωταγωνιστεί και στην επίσης πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ “Τα καλύτερα μας χρόνια”, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έλκει όμως την καταγωγή του και από την περιοχή μας, αφού η μητέρα του είναι από το χωριό Βρυσούλα Φερών και ο ίδιος όποτε το επιτρέπουν οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, βρίσκεται στον Έβρο και ανταμώνει με τους συγγενείς, συγχωριανούς και φίλους.

Το Evros-news.gr τον συνάντησε χθες βράδυ στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, να κάνει βόλτα με την σύζυγο και τα παιδιά του, μαζί με κάποιους συγγενείς και φίλους. Απλός, χαμογελαστός, ο ταλαντούχος ηθοποιός του θεάτρου (έχει παίξει σε σπουδαίες παραστάσεις και συνεργάστηκε με κορυφαίους σκηνοθέτες και ηθοποιούς), του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, από την οποία όπως και όλοι οι συνάδερφοι του έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό, απολάμβανε την βόλτα στην όμορφη πρωτεύουσα του Έβρου.

Μπορεί πολλοί συντοπίτες μας να μην γνωρίζουν ότι κατάγεται από την περιοχή μας, αλλά οι συνάδερφοι του ηθοποιοί, όπως ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Ρένος Χαραλαμπίδης το ξέρουν και μάλιστα ο πρώτος πριν λίγο καιρό είχε κάνει ειδική αναφορά και στον Μελέτη Ηλία (το όνομα είναι Μελέτης και το επίθετο Ηλίας) ότι είναι συμπατριώτης μας.