Δυο Θρακιώτες ζουν από κοντά τους θριάμβους των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Δυο Θρακιώτες ζουν από κοντά τους θριάμβους των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Δυο Θρακιώτες, από διαφορετικό πόστο ο καθένας, ζουν από κοντά τους θριάμβους και τις μεγάλες στιγμές των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Ο πρώτος είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαγκίνης από την Κομοτηνή, ο οποίος εργάζεται ως γνωστόν στα γραφεία του Euronews  στην Αθήνα, αλλά είναι και υπεύθυνος του κορυφαίου αθλητικού σάιτ της Θράκης, το thrakisports.gr.

Ο ΓΙάννης Γιαγκίνης με τον Στέφανο Ντούσκο που έφερε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα

Με τον χάλκινο Ολυμπιονίκη μας, τον Λευτέρη Πετρούνια

Ο δεύτερος είναι ο εικονολήπτης της ΕΡΤ Φώτης Πάντος που κατάγεται από τον Έβρο. Καλύπτει τα πάντα όσον αφορά το ειδησεογραφικό τμήμα, ακολουθεί πολλές φορές τον εκάδτοτε Πρωθυπουργό στα διάφορα ταξίδια του, αλλά τώρα βρέθηκε στην Ιαπωνία για τους Ολυμπιακούς.

Ο Φώτης Πάντος επί το έργον, στη συνέντευξη του σπουδαίου επικοντιστή μας Εμμανουήλ Καραλή στην ΕΡΤ

Οι δυο συντοπίτες μας έχουν μάλιστα ανεβάσει ήδη φωτογραφίες από την παρουσία τους στις κορυφαίες στιγμές των αθλητών της χώρας μας.

Ο Γιάννης Γιαγκίνης με τους αθλητές της εθνικής πόλο, που κατάκτησαν το αργυρό μετάλλιο στον τελικό του αθλήματος

Τόσο ο Γιαγκίνης όσο και ο Πάντος, δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθούν και εργάζονται σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά σίγουρα αυτοί στο Τόκιο είναι οι πιο διαφορετικοί, μια και λόγω των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού, δεν υπάρχουν θεατές αλλά και οι ίδιοι είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν.