Έβρος: Εθελοντική συμμετοχή Εθνοφυλάκων στις μικτές περιπολίες πυρασφάλειας, με απόφαση Φλώρου

Έβρος: Εθελοντική συμμετοχή Εθνοφυλάκων στις μικτές περιπολίες πυρασφάλειας, με απόφαση Φλώρου

Το αίτημα που είχε καταθέσει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβις, ως επικεφαλής του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Έβρου, για εθελοντική συμμετοχή των Εθνοφυλάκων στις μικτές περιπολίες πυρασφάλειας, έγινε αποδεκτό από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

Το συγκεκριμένο αίτημα το διαβίβασε αρχικά ο κ.Πέτροβις στο Δ’ Σώμα Στρατού που συμφώνησε αμέσως δια του Διοικητή του Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, που το προώθησε άμεσα στην ηγεσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Ο Αρχηγός ΓΓΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος το έκανε αποδεκτό και έτσι οι Εθνοφύλακες του Έβρου για άλλη μια φορά θα συνεισφέρ0υν στην εθνική προσπάθεια, αυτή την φορά για περιφρούρηση του δασικού μας πλούτου. Γι’ αυτό και ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου με δήλωση του εξέφρασε την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες του, τονίζοντας:

“Ευχαριστώ την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και ιδιαιτέρως τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο, για την αποδοχή του αίτηματός μου, ως προέδρου του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Έβρου, για εθελοντική ενίσχυση και με άνδρες της Εθνοφυλακής των μικτών περιπόλων πυρασφάλειας.
Η συνεισφορά των Εθνοφυλάκων του Έβρου είναι διαρκής και πολύτιμη, ιδιαίτερα σε κρίσιμες ώρες όπως αυτές που βιώνει η χώρα μας, από τις καταστροφικές πυρκαγιές”.