Αλεξανδρούπολη: Δυο συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών – Τα εντόπισαν αστυνομικοί σε σπίτια και μοτοσυκλέτα

Αλεξανδρούπολη: Δυο συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών – Τα εντόπισαν αστυνομικοί σε σπίτια και μοτοσυκλέτα

Στην σύλληψη δύο Ελλήνων για κατοχή ναρκωτικών, μετά από έρευνες στα σπίτια τους με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών “Laika” αλλά και σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο ένας, προχώρησαν στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης την Δευτέρα 9 Αυγούστου οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

“Συνελήφθησαν χθες (9-8-2021) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών “Laika” στην οικία του, καθώς και στην κατοχή του, εντόπισαν τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 209,8 γραμμαρίων, έναν (1) μεταλλικό τρίφτη και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο ημεδαπό, διότι κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών “Laika” στη δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, καθώς και στην οικία του  εντόπισαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Συγκεκριμένα, εντόπισαν επιμελώς κρυμμένη στο χώρο της μηχανής της μοτοσικλέτας μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 14,3 γραμμαρίων, ενώ στην οικία του εντόπισαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 13,2 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν 237,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης”.