Φέρες: Σοβαρό τροχαίο, με τραυματισμό οδηγού μοτοσυκλέτας – Τον παρέσυρε Ι.Χ που παραβίασε το “κόκκινο”

Φέρες: Σοβαρό τροχαίο, με τραυματισμό οδηγού μοτοσυκλέτας – Τον παρέσυρε Ι.Χ που παραβίασε το “κόκκινο”

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα φανάρια της πόλης των Φερών, όταν Ι.Χ αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε οδηγό μοτοσυκλέτας, με αποτέλεσμα να διακομισθεί αυτός από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, όλα συνέβησαν όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε πυροσβέστης, παραβίασε το “κόκκινο” και παρέσυρε την μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα τον τrαυματισμό του οδηγού της, που ευτυχώς φορούσε κράνος αλλά τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματος του. Όπως βλέπετε και στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ μας από το σημείο του τροχαίου, αμέσως έσπευσαν περαστικοί για να διαπιστώσουν την κατάσταση του τραυματία, ειδοποιήθηκαν αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε άμεσα στο Π.Γ.Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αλεξανδρούπολης και αν επιβεβαιωθεί η παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη, τότε ο οδηγός του Ι.Χ αντιμετωπίσει τις αυστηρές ποινές του σχετικού νόμου.